- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
Szerintem az elvárása twofatcat-nak jogos (a kevésbé releváns frissítéseket, amik miatt újra kell indítani a gépet, időben jobban optimalizálni kéne), de a ms-t ez nem érdekli.
Az embereket nem lehet nevelni és nem is kell. Anno én is hasonló állásponton voltam, mint te, de megváltozott a véleményem. Leegyszerűsítve ez a gép van értem, vagy én vagyok a gépért vita.
King Unique:
"Ráadásul megint kb. a széllel szemben vagy, mert most nem meglepő módon megint többen nem voltak itt azonos véleményen"
Szerintem nem kéne dedósan +1-ezni itt embereknek (hogy ki kivel van), ez nem lenne jó, így ne is terelj ilyen irányba kérlek.Már nem tudom mióta húzódik ez a vita, és beszéltek el egymás mellett. Mindketten tudjátok mit mond a másik, ismeritek egymás véleményét, most már elbeszéltek egymás mellett, így ennek a vitának nincs további értelme.
-
bzoley
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- OTP Bank topic
- Az MSI tudtán kívül került temérdek tiltott VGA Kínába
- PlayStation 5
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android szakmai topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Battlefield 5 PC SteelBook és játék
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Witcher 1 Collector's Edition
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3622, 94% Akkumulátor
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest