Hirdetés
- Yettel topik
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
justaview
üzenetére
Ien, sajnos ez olya nehéz

Két dolgot kell különválasztani. A régi desktop alkalmazások, ellentétben az android, ios felülettel, nem vektorosak, hanem pixel alapúak. Értem ez alatt, hogy pl. Visual Studdioban is egy Winforms alkalmazás ablakméretét, betűméretet, satöbbit pixelben adják meg. Na, ezt skálázza fel valaki, ha tudja. Sajnos ez ilyen, huszonvalahány véve lett elb...va, nem most.
A másik, a cleartype. A szürkeárnyalatos dolgot azzal indokolját, hogy a forgatható kijelzőkön nem működik a színes antialis féle cleartype. Állítva nagyon nem adja ki. -
King Unique
titán
válasz
justaview
üzenetére
Passz...én már erre nem is akarok mit mondani. Csak az a gáz, hogy ha még mondjuk az elején járnánk, akkor még elmegy. De napokkal, hetekkel az RTM kiadása előtt is ilyen állapotban van, az azért kicsit gáz....
De sebaj. Pont most izzítottam be WinToUSB-t, feltoltam egy 2,5" 7200 RPM USB 3.0 drive-ra a rendszert, simán ment és ok minden. Sebesség is elfogadható, most is arról írok.
Ha ilyen "hibák" benne maradnak, akkor lehet marad is egy ideig a külső meghajtón... 
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Béta iOS-t használók topikja
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Goddess of Victory:Nikke
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Viccrovat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha ilyen "hibák" benne maradnak, akkor lehet marad is egy ideig a külső meghajtón...