Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
quailstorm
üzenetére
Igen, ezt én is olvastam, mert sok fórumon nyavalyogtam emiatt, engem marhára zavar. Cégnél Office van, szinte fáj olvasni a Word, Excel, Outlook szövegeit.
De az az indoklás, amit a Win8 idején a tabletekre, telefonokra írtak, már az is idejétmúlt, mert nincs már Windowsos telefon, és tablet is alig. Én pedig csak azért, hogy Edge-ben jobban olvashatóak legyenek a betűk, nem fogom lecserélni a 24" FullHD monitoromat, nem fogok 80-100 ezret költeni hasonló méretű, de 4k felbontásra, azért, hogy szopjak a 200% felskálázással, és esetleg az Edge-ben olvashatóbb legyen a szöveg. Inkább nem használok Edge-t, UWP-t.
Mert az igaz, hogy bizonyos pixelméret, illetve dpi fölött, és betűméretnél már nem látszik ez a probléma, ahogy a droidos telefonomon sem veszem észre, de az más. Ott eleve ilyen volt az egész rendszer, ott nincsenek olyan alkalmazások, amelyek nem kezelik a skálázást.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest