- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Valami új érkezik november 5-én. (Egy vékony Motorola)
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
alfa20
senior tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
én 10049 ISO-ból tettem fel, de azt hiszem vissza teszem a 10041-est és úgy frissítem majd, mert van egy-két érdekesség amit nem tudok hova tenni.
pl:
start menü melletti kereső szürke, nem tudok bele írni, nem lehet keresni benne.
nem tudom normális-e de a spartan is furán működik, váltok a fülek közt, de az oldal nem változik, csak a fülek jelzik, hogy másol oldalon vagyok, olyan mintha minden oldalon ugyan azaz oldal lenne nyítva csal éppen más fülévvel. Ráadásul, ha bezárom és később megnyitom az első fülön, az utoljára nézet oldal jelenik meg a másodikon egy új lap, de az elsőt nem tudom kijelölni, a másodikat engedi csak, az elsőt csak bezárni tudom. meg alapban lassabban is indul, vagy egy szép hosszú sötét képernyő a login előtt, így nálam este csere.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest