Hirdetés
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Hogy a charm bar jó volt vagy sem véleményes igaz, én aki a tálcát is elrejti szeretem azt az irányt ami nem kell nem muszáj állandóan szem előtt, de könnyű legyen hozzáférni. Ez mellékes most, legalább a szerencsétlen charm bar és a jobb oldali panel egységes működés volt, nem öt féle mint most. Erre akartam célozni. A 8 inkább azért volt sokkoló mert a teljes képernyős appokat és startot erőltették. Visszatáncoltak belőle, csak most meg böngészni vagy képeket nézegetni nem tudsz full screen. Nincs átgondolva semmi sajnos. Na mindegy én már két dolognak örülni fogok 1. ha Redstone-nal az Edge-t kipofozzák bár ott is vannak olyan alapvető UI hülyeségek hogy sikítani lehetne. 2. És bugmentesítsék a rendszert, aztán az UWP WTF appokat igyekszem kikerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest