Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- 
			  Mobilarena Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót! 
 (Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

PitLee őstag válasz  PitLee

üzenetére PitLee

üzenetéreÉn úgy gondoltam online videót nézek délelőtt, a Windows Update meg úgy gondolta, hogy nem  
 Mondom miért döcög ez a videó, nem tud elégé pufferelni, mindig utoléri a lejátszás,
 oké nézzük mi eszi a netet . . . .WinUpdate elkezdte leszedni a 20H2, pedig direkt nem nyomtam a letöltésre, de ezek szerint ezt valamelyik WinUpdate beállítás felül írta.Így rohamléptekkel elkezdtem a D-ről másolást J-re, amint megvolt, 
 D-ből lecsíptem egy 10GB-ot és ekkor jött a meglepi, mert C-t csak akkor lehet kiterjeszteni ha mellette van az a 10GB , oké Win10 Prohardver fórum keresés, AOMEI elvileg megoldja,
 Oké, AOMEI le, na nézzük, elsőre itt sem akarja, de mikor törlöm a 10GB particionálását már engedi, utána csináltam egy Macrium mentést a rendszerről és bedobtam a gyeplőt a WinUpdate lovai közé Az OS alóli telepítés része az viszonylag gyors volt, ellenben a kék ablakos résszel, 
 ott hosszú percek elmentek egy-egy százalékra, de aztán csak meglett.Á öröm és bodotcsá   
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest