Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tordaitibi

veterán

válasz King Unique #123645 üzenetére

" rendszergazda, megfelelő üzemeltetés, nem random, összevissza frissítgetnek a gépek"

Nincs.(nem tudom hogy ennek anyagi, vagy más, vagy milyen oka van) Ezt az egészet beüzemelték, eléggé komplex rendszer, és utána a tulaj(ok) azt hiszik hogy ez az idők végezetéig így működik majd.
    Jópár kollégám közül én némileg felvállaltam a minimális üzemeltetési és karbentartási, mentési feladatokat, nem mondom hogy értek hozzá, itt a fórumon is már sok segítséget kaptam ezügyben.
    Tömren kijelentettem és asszem írásba is fogom adni hogy ÉN semmilyen felelőséget nem vállalok a rendszer működőképességére, én csak egy lelkes laikus amatőr vagyok aki szeret bíbelődni ilyesmikkel.

Sajnos ezáltal már el lett könyvelve hogy "majd a Tibi megoldja"
    Nem babráltam bele nagyon, eddig nem is volt egetrengető gond, mentegetem amiket kell külső szerverre, kisebb karbantarások ilyenek.
    de az a mindent figyelmen kívül hagyó reboot mellbe vágott. Eddig ebbe nem nyúltam bele, de nem is csinált ilyet egyik gép se 3 év alatt.
    Lehet valami triviális véletlen volt, nem én voltam épp szolgálatba, lehet a kolléga baltázott el valamit de nagyon szavahihatően állította hogy így történt. Pontos esetleírást nem tud adni csak mikor visszament az őrszobába akkor azt látta hogy Ne kapcsolja ki meg frissítés % meg karikázás.
    Áramszünet se lehet, az ups-ek legalább 4-5 órán keresztül elviszik a rendszert, 24V 200Ah akkupakk van, erről megy áramszünet esetén a kamera és dvr rendszer is.
    Passz.

Mivel mindegyik Win jogtiszta Pro, valószínűleg meg fogom lépni a halasztásos és más ajánlott beállításokat, ne legyen mégegy ilyen.

Köszönöm az erre vonatkozó részletes leírásodat.

Új hozzászólás Aktív témák