-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique #123645 üzenetére
" rendszergazda, megfelelő üzemeltetés, nem random, összevissza frissítgetnek a gépek"
Nincs.(nem tudom hogy ennek anyagi, vagy más, vagy milyen oka van) Ezt az egészet beüzemelték, eléggé komplex rendszer, és utána a tulaj(ok) azt hiszik hogy ez az idők végezetéig így működik majd.
Jópár kollégám közül én némileg felvállaltam a minimális üzemeltetési és karbentartási, mentési feladatokat, nem mondom hogy értek hozzá, itt a fórumon is már sok segítséget kaptam ezügyben.
Tömren kijelentettem és asszem írásba is fogom adni hogy ÉN semmilyen felelőséget nem vállalok a rendszer működőképességére, én csak egy lelkes laikus amatőr vagyok aki szeret bíbelődni ilyesmikkel.
Sajnos ezáltal már el lett könyvelve hogy "majd a Tibi megoldja"
Nem babráltam bele nagyon, eddig nem is volt egetrengető gond, mentegetem amiket kell külső szerverre, kisebb karbantarások ilyenek.
de az a mindent figyelmen kívül hagyó reboot mellbe vágott. Eddig ebbe nem nyúltam bele, de nem is csinált ilyet egyik gép se 3 év alatt.
Lehet valami triviális véletlen volt, nem én voltam épp szolgálatba, lehet a kolléga baltázott el valamit de nagyon szavahihatően állította hogy így történt. Pontos esetleírást nem tud adni csak mikor visszament az őrszobába akkor azt látta hogy Ne kapcsolja ki meg frissítés % meg karikázás.
Áramszünet se lehet, az ups-ek legalább 4-5 órán keresztül elviszik a rendszert, 24V 200Ah akkupakk van, erről megy áramszünet esetén a kamera és dvr rendszer is.
Passz.Mivel mindegyik Win jogtiszta Pro, valószínűleg meg fogom lépni a halasztásos és más ajánlott beállításokat, ne legyen mégegy ilyen.
Köszönöm az erre vonatkozó részletes leírásodat.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asustor NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged