Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kezünkben a Huawei Pura X
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
porker
tag
válasz
Cs1csó #110955 üzenetére
Jah: lehet, hogy nem fogalmazok elég egzaktan.
A "csicsákat" így ki lehet kapcsolgatni, de nem lesz igazán kedvemre való. Azt nem tudom - gyorsan - elérni, hogy egy szemet nem bántó színkombinációm legyen. Évtizedek óta tizenórákat bámulom a monitort, nekem már nem mindegy, hogy mit nézek. (Azt sem szeretem, hogy nincs rendes keret az ablakok szélén és lapos ikonok beleolvadnak a háttérbe - de végül is ízlések és pofonok.)
Másrészről egy rendes téma nem "machináció". Bár ha a Microsoft bénulását nézem a sötéttel... hát akár igazad is lehet.
Mindenkinek megvan a saját dilije (lásd korábban valakit az idegesít, hogy 100 MB extra helyfoglalást nem tud megtakarítani a 15 GB-s op rendszer telepítésénél), nekem meg ez az. Klasszikus Windows XP látványt szeretnék mert azzal tudok jól látni!
De összekattintgatom én magamnak csak bosszant ha egy frissítés és ha más hiba nincs benne akkor azzal kedveskedik, hogy default megjelenést állítja vissza. Ehh!
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Egymilliárd dollárra is büntetheti az USA a TSMC-t
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Iqos cigaretta
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Hálózati / IP kamera
- Alkoholizálás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Acer Swift SF314-34 - i5-8GEN I 12GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest