Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyuszi123456
aktív tag
Szerintem a Microsoft Surface szép csendben lehagyta az ipadeket. De egyszerűbb Windowsos gépek is nagyon jók.
Egyetemi jegyzet és tanulás progi kerestetik:
Multimédiás módon jegyzetelnék.
1. Szöveg: gépelek fontos dolgokat közben pl. Word fájlba, de lehet más is.
2. Fotó: amit a táblára írnak vagy amit kivetítenek, fotózom. Azt szeretném, ha a fotózás pillantában a kép a Word fájlomba kerülne oda, ahol épp tartottam (de új bekezdésbe), aztán írhassak is tovább. Klassz lenne, ha a fotókat ezen az alkalmazáson belül karikázhatnám, aláhúzhatnék, levághatnám a felét, stb.
3. Hang: fölveszem az előadást. A hangfelvevő szűrje ki a gépelés zaját. Azt szeretném, hogy a felvétel alatt jelezhessek fontos részeket mondjuk egy felkiáltójelre kattintással, amely jelzések láthatóak lesznek pl. a felvétel hosszát jelző csíkon piros pöttyökkel.
Azt szeretném, ha a felkiáltójel lenyomásával fontossá tett hang felvétel részleteket a szoftver értelemszerűen a mondat elejétől értelmezné, vagy esetleg 2 percre visszamenőleg. Így nem pillanatok, hanem mondatok vagy percek lennének a fontos részek. Azt szeretném, ha ezeket külön beszúrná a Word fájlba, oda, ahol a felkiáltójel lenyomásakor tartottam, és később a Word fájl olvasásakor lejátszaná az ott aktuális fontos hangrészt. Szeretném, hogy ezeket könnyen tekerhessem még előrébb, ha korábban kezdődik a részletben hallható gondolat, és mentse el, ahová állítottam. Jó lenne, ha ezeket a fontos kiválasztott részeket beszédfelismerő program szöveggé változtatná bent a Word fájlban, vagy valahol másik fájlban.Így lenne jó tablettel, telefonnal vagy notebookkal tanulni. Visszahallgatni egy teljes előadásnyi hangfelvételt időpazarlás lenne.
Milyen szoftvert használjak ehhez milyen hardverrel? (A masinát kérdezem, nem az usb hdd-t.) 1000 eurót jó lenne nem túllépni. Ha nekem kell manuálisan csinálni bármit, az minimális legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Air 15" M2 (2023) 8GB / 256GB asztroszürke
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest