Hirdetés
- iPhone SE 4 Plus méretben is?
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- A Z70 Ultra a mobilos Elite új tagja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Lefotózták a Honor 300-at
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ugyanabban a threadben más 700 MB-nál vette észre a plafont. Nálam a registry piszkálása után most 200 MB a thumbnail cache mérete és nincs problémám a gyakran nyitogatott mappáimban rendesen ott vannak a képek, nem kell várni újragenerálja. Registry piszkálás előtt ennyit már mindig eltávolított sunyiban az automatikus cleanup és zavart mappa megnyitáskor az újragenerálás. Lehet októberben a 1809 verzióval újból be kell állítanom. Viszont ha külön képnéző programot használsz saját adatbázissal, abba már csak nem szól bele a Windows. Igaz én is megszoktam az Explorer nagy nézetet külön program nélkül és kész. 1709 előtt még azt is lehetett a képek fájlneveinek elrejtése és akkor tényleg élmény volt intézőben böngészni a fotós mappákat. Megszűnt azóta.
A Photos appnak adtam esélyt, de nem bír el több ezer fotóval állandóan scannel, adatbázist épít, arcfelismerés ki tudja. Egyszerűen tálcára letéve felzabálta a memóriát.
A Picasa jó volt régen amíg a Google le nem selejtezte.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Assassin's Creed Shadows és Ubisoft+ Cassics előfizetés szoftvercsomag (INTEL promóció)
- Grand theft auto 2 Pc ( Gta 2)
- Grand theft auto - San andreas ( + térkép)
- Assassin's Creed Shadows és Ubisoft+ Classics 6 hónapos előfizetés egyben (promókód)
- Microsoft 365 Personal (QQ2-01744) - 1 éves előfizetés BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest