Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kezünkben a Huawei Pura X
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
[CS]Blade2 #53004 üzenetére
Most így állok. Sikerült elérnem, hogy ne tegye fel, így megy HDMI-n a monitor a Microsoft VGA-val. Végigcsináltam egy windows update visszaállítást, ami valami 12 lépés volt, de pár lépésnél a beírt cmd parancsok nekem hibát adnak ki, így nem tudtam eltüntetni.
A hide update kis szutyokkal el van tüntetve elvileg ez a két update.Kitöröltem a SoftwareDistribution mappából a DeliveryOptimization és a Download mappát (egy 2GB feletti fájl írásvédett a DeliveryOptimization-ban, az maradt)
Most nem kínálja fel, hogy újra kéne indítani, de ez így nem hiszem, hogy végleges. Ki van kapcsolva a rendszer lapon a driverek automatikus telepítése és a windows update-nél az újraindítás, valamint benyomtam, hogy halasztás a frissítésre.
El kéne tüntetni azt a két frissítést, és akkor elvileg többet nem is keresné a jelenlegi beállításokkal.
Hogy lehetne kitörölni legalább a felsőt, amit telepíteni akar, mert a másik állandóan hibában van, az talán nem sok vizet zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
- Csere-Beszámítás! Asus TUF FA507 Gamer Laptop! 2027.04 Gari. RTX 4050 / R7 7535HS / 16GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest