- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Yettel topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Moto G32 4G
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
norba69
senior tag
Az újonnan létrehozott helyi fiókba legalább egyszer lépj be, várd ki a beállítások és egyebek létrehozását, majd utána próbáld meg újraindítás után parancssorból hozzáadni a rendszergazdákhoz.
Sajnos az online fiókoknál a win10 hajlamos érdekes dolgokat művelni a felhasználónévvel, amitől nem minden működik úgy, ahogy az ember gondolná. Csak nézd meg a számítógépkezelében a helyi felhasználóknál kiírt nevet, és láthatod, hogy nem egyezik.
Ebbe az elveszett RG jog dologba még a win 10 első eljövetelekor futottam bele, amikor is a telepítés végén, az asztal megjelenése után rögtön netplwiz, jelszó beír, újraindít volt, és máris az általad ismertett helyzet állt elő.
Azóta win 10 telepítésekor az asztal felbukkanásakor újraindítok, bejelentkezek jelszó beírásával, és csak utána jön a netplwiz, amiben online felhasználónál átírom a felhasználónevet a teljes, emilcímes névre.Amikor nekem jött elő, akkor javítgatás helyett újratelepítettem a wint, mert még nem volt rajta semmi, és egyszerűbb volt, mint megoldást keresni.
Azóta mindig offline felhasználóval telepítek, és az alól veszem föl az online felhasználót, ha kell.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged