- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Galaxy Watch8 Classic-ot tessék!
- Mobil flották
- Netfone
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaptam ma javításra egy régi notit, iszonyatosan be van lassulva, illetve nem működik a touchpad; ahogy nézem a downloads mappát, valaki már próbálta előttem megjavítani, mert tele van régi -és nem működő- driverekkel... -van esetleg valami univerzálisan jó megoldás, amivel biztosan működésre lehet bírni gyorsan, akár csak részlegesen Win10 alatt?
Saját megoldásom valami könnyebb linux disztró lenne, elvileg a leendő tulajnak is megfelelne, ha az általa használt néhány program futna, és bizony linux alatt az összes felsorolt már egyáltalán nem ügy, kivéve talán a fullos Office, viszont szerintem egy Libre Office is megfelelő lenne számára arra a néhány nagyon nem extra dologra, amire a M$ Office-t használja. Mégis van egy olyan érzésem, jobban örülne a Win10-nek, mert még sosem használt linuxot.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest