- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dulifi
csendes tag
Sziasztok!
Elég fura problémába ütköztem. Acer aspire one 756-omra szerettem volna egy tiszta telepítést tenni. Windows 8.1 usb telepítőjével egybeformáztam minden partíciót, ezután viszont sehogyse tudom feltenni. A következő hibaüzenetet kapom:
nem sikerült sem új rendszerpartíciót létrehozni, sem meglévőt találniPróbáltam windows 7, win8 és win8.1 telepítővel, sehogy se jó. Másik gépeken ez a telepítő működik. Átraktam másik laptopba és gépbe a winchestert, de ott sem tudok telepíteni rá, másik winchesterre oké. Ez egy seagate momentum thin 500gb.
Próbáltam minden usb porton, állítottam a biosban achi mód és ide mód között.
Végigcsináltam ezt a videót: diskpart youtube
Live ubuntu és live parted magic alól is formáztam, semmi hatás.Teljesen tanácstalan vagyok. Valakinek bármi tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Egyedi ékszerdobozka
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest