Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Magisk
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mufi
senior tag
válasz
King Unique #70169 üzenetére
Semmiképpen nem tolnám le az egész lemezt mert több partíció van rajta és igen, win7 telepítő egyáltlán nem látja a lemezt...azárt szerintem nem töltök le linux live telepítőt meg nem tolom usb-re, inkább külső meghajtóval...
Köszönöm a választ!
A gond az, hogy nem én telepítettem a win8-at és már régebben vásárolt gép szóval...gyorsabb lesz szerelni.... -
mufi
senior tag
Sziasztok,
laptopra egyszer telepítettek win 8-at...eredeti volt meg minden, de nem tudtam megszokni ezért gondoltam majd rátolom a jó öreg win7-et. A gond ezzel csak az volt mint utólag megtudtam, a win 8 frissítette magát, de nem lett újra indítva a gép, hanem csak kikapcsolva. Én meg betoltam a telepítőt, el is jutottam ameddig kellett viszont nem talál a telepítő partíciókat és kéri az eredeti oprendszer lemezt gondolom, hogy helyreállítsa a hibát...
Kérdésem az lenne, hogyan tudom formatálni a partíciót amelyen a windows van? Ha más mód nincs szészedem a notit berakom egy külső meghajtóba a lemezt oszt formázom...Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!