Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mondomén
őstag
Hello
Ide írom mert win8 alatt van problémám.
Szóval, a foobar-t szeretném, hogy automatikusan induljon a win-el együtt. Bemásoltam a foobar.exe-t indítópultba, de indulásnál azt a hibát dobja, hogy hiányzik a shared.dll. Na most a shared.dll ott van a foobar mappájában. Hogyan lehet megmutatni win-nek, hogy merre találja? Vagy nem ilyen egyszerű? -
mondomén
őstag
Hát az engem nem érdekel, hogy mi van más háztartásokban.
Nekem ilyen van, ezt szeretném normálisan használni. Mellesleg egyre többen használnak hasonló átmérőjű megjelenítőt PC-hez.
"hacsak nem is kell figyelni egy adott programra, de akkor meg minek van ott, hogy foglalja az értékes helyet más alkalmazások elől?"
Ezt nem értem. Ennél a csempés megoldásnál is csak egy app fut full képernyőn. Akkor milyen más alkalmazások és azok értékes helyéről van szó? Amúgy nem a figyelem megosztásról van szó, hanem az egyszerű kezelésről. Váltogatni ezek között a full képernyős alkalmazások között nem kényelmes. Például zenét váltani tök jó lehet így... -
mondomén
őstag
-
mondomén
őstag
Megjelent a nyelvi eszköztár a tálcán. Hol lehet ezt kikapcsolni? Sehol sem találom, pedig hetesen ez nem okozott gondot (azt hiszem
).
-
mondomén
őstag
Már harmadszor kapom azt az üzenetet, hogy merevlemez hibát észlelt a win, csináljak biztonsági mentést. Az a HDD nem tetszik neki amin a rendszer is van. Nyomtam egy Error Scan-t HD Tune Pro-val és az egész zöld volt, szóval nem talált hibát.
Akkor most mi a baja? -
mondomén
őstag
Miért állítja maxra a hangerőt minden egyes újraindításnál?
-
mondomén
őstag
Nah, itt egy buta kérdés.
Mit csináljak, hogy behozzam végre az AMD Display Control Centert vagy mit. Be akarok állítani pár dolgot, mert okádék így a kép. Csak az Engine Control Centert találom...
Lehet az a probléma, hogy egy fing HD4200-al zúzok? -
mondomén
őstag
Hahó
Van nekem egy creative sb audigy zs 2. Az lenne a kérdésem, hogy win 8 alatt működésre lehet bírni? Megnéztem a legutolsó driver-t, de nem írnak win 8 támogatást. Addig nem szeretném felrakni (mármint a windows-t) míg nem tudom biztosra, hogy működni fog e...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ukrajnai háború
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Steam Deck
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Reklámblokkolók topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest