-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
Hali!
Nem akarok erőszakosnak tűnni, csak finoman újra megkérdezném, hátha valaki tud segíteni:
[link]
+ lehet úgy partíciót létrehozni, hogy nem kell újrarakni a gépet?Köszönöm
-
Lmh
őstag
Sziasztok!
Hogyan lehet több partíciót létrehozni win8 alatt? Most vettünk új gépet és a beüzemelés során nem kérdezett ilyesmit és most csak C meghajtó van.
Előre is köszi!
-
Lmh
őstag
válasz
BomiBoogie #32427 üzenetére
Nagyon köszönöm! Így sikerült. Azt hiszem nem is fogjuk használni azt a csempés verziót semmiből
Barátnőm is nagyon köszöni ;-) -
Lmh
őstag
válasz
BomiBoogie #32423 üzenetére
A metro UI az a nagy skype ikon a kezdőlapon? mert akkor az.
Az első elindítás során ahogy sorban csináltuk a testreszabást, csináltunk ilyen microsoft accountot is, mert muszáj volt. És ezt kéri is a skype-ra ha rámegyek. Ezen túl is jutunk, majd megkérdezi, hogy van-e már skype fiókunk, rámegyünk, hogy már van. Az Ön adatai oldal jön be, beírnánk a skypenevet és a jelszót de folyton "Kérjük ellenőrizze az adatait"
-
Lmh
őstag
válasz
pushalias #32421 üzenetére
Nem tudom, hogy van-e hozzá köze, de tény, hogy semmilyen skype accountba nem tudunk belépni. Szerintem ez a microsoft fiók kavar be valamit, ebbe az irányba kéne elindulni, de nem tudom mi lehet a baj.
Egyébként netes fórumokon jelenlévő probléma, más is panaszkodik, h nem tud belépni. -
Lmh
őstag
Sziasztok!
barátnőmmel próbáljuk beizzítani a win8-at. Abba most ne menjünk bele, hogy eddig milyen horror volt, meg ezután mi vár ránk még a szenvedések sorából, mert gondolom ment itt a sírás ezerrel.
Vegyünk egy példát, egy egyszerűt. A Skype-ba szeretnénk belépni. A létező összes email címmel, jelszóval, felhasználónévvel, mindennel. Nem tudom jobban körülírni a szituációt, egyszerűen nem enged be! Kértünk ezer jelszóemlékeztetőt, két emailcímre regelt verzióval is próbálkoztunk, jelszóemlékeztetőt kértünk, reseteltük majd újra beírtuk a jelszót, de semmi.Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest