- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ybron
senior tag
Hali!
Hol, illetve hogy lehet kikapcsolni hogy ne kérjen minden egyes alkalmazás feltelepítésénél intelligens kártyaolvasót rendszer?
-
Ybron
senior tag
válasz
n@p@lm #40137 üzenetére
Tegnap már írtam ezzel kapcsolatosan.
[link]Olvasgattam hogy hálókártya driver újratelepítése megoldhatja, de eddig kb 10x raktam újra.
Lehet win8 reinstall kéne, de azt nem nagyon akarokHa jól emlékszem talán azóta kezdte csinálni, mióta megjött az új vga, de a hibaüzenet teljesen másra utal, ezért is zártam ki a hibáját.
-
Ybron
senior tag
Hali ismét!
Valaki ebben tudna segíteni?
[link]
Állandóan kék halált kapok, de fogalmam sincs miért van ez.
Mikor újraindul akkor ezt írja:
driver_irql_not_less_or_equal (ndis.sys
Megfigyeltem ha elindítom utorrentet, utána kb 2030 perc múlva kék halál van, persze lehet semmi köze, de általában így volt. -
Ybron
senior tag
Sziasztok!
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani hogy ez konkrétan mitől van, meg persze hogyan tudnám orvosolni:
[link]
Elméletileg hálókártya, driver hiba, persze azóta már 2x újraraktam. Esetleg win 8.1 reinstall megoldhatja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest