- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ðávid
aktív tag
-
-
-
cigam
titán
válasz
zolee001 #71115 üzenetére
Pont hogy W10-alol menekülnék. pl kétszer kell a pin kód mezőbe kattintani, hogy feljöjjön a billentyűzet. A W8-nál nincs ilyen. Nem csak a rendszer tűnik pörgősebbnek, de az érintőkijelző is pontosabbnak tűnik.
Kipróbátam a Bing ISO-t, de angol nyelvű a felülete. Csak a bill. és a régió magyar. Viszont azt írja magáról, hogy aktivált, és telepítéskor nem kért kódot. -
Sotho
őstag
-
törölt tag
válasz
zolee001 #71065 üzenetére
Nem találtam ilyet (mert magyar), angol nyelvi csomagot nem hajlandó feltelepíteni, valamiért leáll közben, így átállítani sem tudom, egyébként meg ITT az írja a net, hogy enterprise-nál nem is jelenik meg ilyen opció, mert nincs hová bővíteni, illetve ITT meg kifejezetten azt írják, hogy csak tiszta telepítéssel lehet visszalépni.
Közben látom, te is szerkesztetted a választ, alszok egyet, mielőtt elolvasom az új ötletet...
köszi -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
zolee001 #71024 üzenetére
+ Cigam-nak is.
Az MS-nél csak 8.1 és 8.1 Pro van letöltésre plusz N,K,NK alverziók. A gépházban a rendszer tulajdonságoknál csak 8.1 szerepel. Ebből gondolom sima 8.1 a telepített verzió.Gyári HDD kiszerelésre kerül, új SSD beszerel, feltelepít, ha flottul megy minden. Azután lesz formázva a HDD és belekerül egy külső házba. Arra megy majd restore point, rendszer mentés és más felhasználói fájlok.
-
kutkut
addikt
válasz
zolee001 #70970 üzenetére
Otthoni PC, nincs recovery, egyik sem opció. Már megígértem nekik, hogy megcsinálom, csak nekik kéne egy win, nekem egy kis idő mindehhez.
"Egy sima Windows telepítés során magától beaktiválja magát a rendszer akár egy Windows 10 is"
Hmm... Ez most azt jelenti, hogy tulajdonképpen még mindig lehet frissíteni egy régi win-t (7-8.1) 10-re, vagy én értettem félre valamit?
-
törölt tag
válasz
zolee001 #70866 üzenetére
Komplett az egész gépet. A VBox beállításokban a virtualizáció nem alapértelmezetten hagyva, hanem direkt választva a HyperV. Állítólag nem ildomos defaulton hagyni, hanem Win virtualizációnál direkt HyperV-t, Linuxnál meg direkt KVM-et kijelölni.
A host vas az nem változott csak az OS és az SSD amin fut.
SiliconPower A55/Linux Mint 19-ről költözött Samsung 850 EVO/Kubuntu 18.04.1-re. Vbox verzió változatlan 5.2.18. -
jobesz
tag
válasz
zolee001 #70831 üzenetére
Legyen igazatok. Varom is a server 2019 ltsc -t
Ha kell megveszem saját célból hogy ne szívjak bent vele.
Amúgy az ltsb vett liszenszeket ltsc windows 10 ek esetén lehet aktíválni?
Van számos oldal ahol lehet olcsón ltsb win 10 et venni..É itt a windows 8/8.1 témánál a a windows 10 gyengeségeiről beszéltem, szerintem tanári laptopokon lassú 2.5" os hdd vel ellátott gépeken vakmerőség/ kockázatos ez a rendszeres frissítés amig igényel a rendszer.Sajnos ha elkezdi és 1 óra lenne a frissítési folyamat néha úgy nyomják ki közben a gépet mint a huzat. Pedagógusoknak ez hogy frissítést megszakít nem informatív, nem érzi esetleg kritikus hibák okozójának ezt a kis csúsztatást.. Enterprise vl licenszből vajon van ltsc lehetőség?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest