- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Black&White #25262 üzenetére
Csak nem arról a LanParty-s DFI NF4-Ultra D-ről van szó? Mert ha igen, akkor az egymagában rejti az összes olyan hibalehetőséget, amik egyébként csak külön-külön szoktak előjönni a fórumon.
Tényleg ne vedd rosszindulatnak, de azért az egy matuzsálemnek számít már...(a legutolsó BIOS is 6 és fél éves hozzá)Ha tényleg erről a deszkáról van szó, akkor meg ne erőltesd az x64-t, még akkor sem, ha 4G RAM-od van(ennyi a max amúgy is), teljesen jó oda az x86-os is, még akkor is, ha így kevesebb RAM-ot tudsz használni(x64 jobban megterhelné azt a gépet, nem lenne semmi előnye, hogy több RAM-ot lát, azaz a x86-os pörögösebben szalad 3G-vel, mint az x64 4G-vel azon a lapon)
-
válasz
Black&White #25243 üzenetére
Lehet, hogy csak erről van szó, egy próbát megér. (ne UEFI install-t indíts magyarul, hátha azzal van gond, telepítővel minden partíciót törölj majd hozz létre az SSD-n)
-
Black&White
addikt
válasz
Black&White #25166 üzenetére
Újabb fejlemény: az upgrade kithez kapott másik, 32-bites telepítőről simán megy a boot, látszólag gond nélkül felmenne clean installként, ha ez a variáció érdekelne.
Ránéztem az MS-féle Coreinfo-val is, az alapján is rendben kéne hogy legyen minden:Mi lehet a baj?
Valakinek vmi tippje, hogy a 64-bites telepítő miért halálozik el? -
Black&White
addikt
válasz
Black&White #24810 üzenetére
Ma nekiugrottam még egyszer...
Kiszedtem/lehúztam szép sorban mindent a gépből: HDD, X-Fi, Cinergy.
Megnéztem, hogy mi a helyzet akkor, ha a mostani SATA3-as bővítőkártya helyett az alaplap SATA portjára dugom az SSD-t, a legvégén még a RAM mennyiségén is feleztem (4GB -> 2GB), de egyszerűen nem akar felmenni.
Ugyanaz a lemez, bebootolok WIN8 telepítőről, bejön az első fekete alapon a strandkorlát kék logo és másodperceken belül kifagy az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged