- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
pocokxx #32439 üzenetére
Nálam is volt ilyen probléma az Acer 5349-essel. Később jöttem rá, hogy nálam az volt a hiba oka, hogy az alaplapi chipset driver, amit a Windows alapból felrakott, nem működött megfelelően. Erre akkor jöttem rá, amikor "lesz, ami lesz" alapon feltettem rá a Windows7-hez való chipset drivert. Az Acer honlapján csak a VGA-hoz és a hangkártyához volt Win8-as driver, a többi Win7-es simán fölment. Wifi driver meg nem kellett, azt felismerte. Az alaplapi chipset Win7-es drivere, úgy látszik, kellett neki, mert amíg nem volt fent, sokszor nem kapcsolt ki a gép. Amióta fent van, azóta no problem. Minden mókolás, kompatibilitási mód nélkül felment, és azóta egyszer sem jelentkezett a probléma.
-
kispx
addikt
válasz
pocokxx #30833 üzenetére
1) A rendszer támogatja az USB 3.0-at szóval mehet róla.
2) TC, Chrome, foxit, skype megy. Melyik ramdiskre gondolsz? Van olyan ami problémát okozhat. [link]
3) Elég. A lemezkarbantartónál már az updatek után is lehet törölni.
4) Win+Lin-t használok. A win vonalon csak 8-ast. Ha nincs driver vagy szoftveres kompatibilitási problémáid (vagy együtt tudsz vele élni). Akkor nyugodtan használhatod elsődlegesen. Én is azt teszem a win vonalon.
5) Van egy beépített defender (volt MSE). Ha megelégszel vele, akkor nem. Ha nem akkor eggyel fentebb linkelték a vírusirtós topicot
-
AtHoS
nagyúr
válasz
pocokxx #30833 üzenetére
Helló!
TC, Foxit Reader, Aimp3, SoftPerfect 3.3.3 ramdiks hibátlanul üzemel nálam Win8-on.
50GB nálam elegendő, de nincs túl sok nagy terjedelmű app telepítve. Így van 20GB+ hely az 50GB-os SSD partíción
Nálam stabil, de sok minden függhet a telepített appoktól, hardverek meghajtóitól.Elvileg, ha nem jársz ingoványos területen megfelelő az alap védelem is, de a virnyákírtós topikban kaphatsz tippeket ingyenes kiváltására
-
Kernel
nagyúr
válasz
pocokxx #21635 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy inkább kipróbálom magam, már ha van alkalmas hely hozzá.
De mivel én általában legalább két partíciót használok (C: rendszer, D: adat), így a D: meghajtóra könnyen fel tudtam próbálni, csak üres hely kérdése. És könnyen le is lehet onnan takarítani, ha csalódnál benne, mint jó páran itt a fórumon is.
Érintőképernyő nélkül gyakorlatilag semmi értelme, a Metro inkább csak egy irritáló, játékos butaság benyomását kelti. Normális Startmenü nincs, én a Total Commandert használom helyette (a próbarendszeren).
Van viszont egy lebutított, Aero nélküli GUI. Mint a Windows 2000-ben. Ennél már jobb a Win7 is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged