-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balathruin
veterán
válasz
Balazs_ #51912 üzenetére
1. Igen, én direkt nem raktam föl a drivert, mert múltkor kinyírta az összes USB-t (vele együtt az egeret és billentyűzetet, de a PS/2-nek is durván bezavart), de magától felpakolta a Catalystot
2. Nem találkoztam ilyesmivel, nem tudom miféle egér gondról van szó...
3. Ha csak HDD van a gépben akkor szerintem maradhat az IDE, de ha SSD, akkor AHCI kellene. -
pzstm
titán
válasz
Balazs_ #7839 üzenetére
Ha jol emlekszem 5xxxxes szeria mar dx 11es. Az meg nem egy mai darab
Ha nincs regebbi kartyara support egy nem vegleges termekhez akkor az teljesen normalis.
Es tenyleg lehet pontosabb hibaleiras kellene, mert ha valaki bejon es csak beleolvas a topikba azt latja hogy ez nem is megy, kozben meg lehet nala is menne.... -
ng0ofy
KORREKTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- OLED TV topic
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mozilla Firefox
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest