Hirdetés
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem maradt titok a Galaxy A26, A36 és A56 kapcsán
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ielektros
senior tag
Izlesek es pofonok, de megmerem kockaztatni, hogy valahol igazad lehet. Ennek ellenere nekem a Win 7 -> Win 8 valtas pontosan annyi ujdonsagot, teljesitmenybeli novekedest es valamivel tobb akkuidot eredmenyezett laptopon (Thinkpad W520), hogy ez mar boven megerte azt a 30€-t. Mondjuk megvettem volna igy is ugy is, most tekintsunk el az artol. Osszevissza hackelt verziot nem hasznalok ha nem muszaj es szeretem az up to date, modern rendszereket. Mas kerdes, hogy a tobbseg (atlag emberek akik nem a gepukkel elnek) nem tud ezzel egyutterezni. Mi itt a forumon tobbynire kivetelek vagyunk.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- retro PC játékok
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc