- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Makifeju
tag
Szasztok!
Ma kiírta a win7-em hogy a chrome már nem fog frissülni mivel elavult a rendszer,váltsak win10-re.
Akkor ez már a vég nagyon vége?
Csak mert rühellem a win10-et. -
Makifeju
tag
válasz
Csupingo #70058 üzenetére
Csumingo: Ja,valahogy én is így gondolom.
Itt Nokia: Ezt majd egyszer részletesebben számonkérem tőled,ez nekem egyenlőre kínai,nem vagyok valami nagy info mókus. Nálam a win 7 mehet csak,a programjaim nagy része itt fut normálisan.
Mindenesetre köszönöm mindkettőtöknek a segítséget!
Kellemes karácsonyt,és boldog új évet kívánok!
-
Makifeju
tag
válasz
Csupingo #70056 üzenetére
Nagy vagy!
Kikapcsoltam az automatikus lejátszást,így a a kis ablakok feljönnek,de lehúzás után el is tűnik!
Teljesen királyság!
Nem nagyon figyelem amúgy a híreket...van még valami támogatásunk?
Személy szerint rühellem a win 10-et,és eszembe sincs átállni ha csak nem muszáj,remélem még pár évig megy ez a szekér. -
Makifeju
tag
Üdv!
Egy gyors kérdés:
Win 7 enterprise van,és ha rádugok mondjuk egy pendrive-ot vagy telefont vagy akármit,kijön ugye egy kis ablak hogy mit akarok csinálni. Ha az adott dolgot lehúzom,a kis ablak eltűnik ugye normál esetben. Na a gondom hogy nálam ezek az ablakok lecsatlakoztatás után is ott maradnak,ki kell őket lövöldözni ami elég unalmas már. Professional alatt ilyen nem volt... Mi lehet a megoldás? -
Makifeju
tag
válasz
Doky586 #69408 üzenetére
Ja,közben rájöttem én is hogy kevertem a szezont a fazonnal. Visszaraktam,megy is szépen,de valamiért sokkal jobban fűti a gépet mint a win 10. Annál a teljes belakás után sem volt olyan "forró" a helyzet mint most. Viszont muszáj vagyok ezt használni,a legtöbb általam használt progit erre írták. No mindegy,köszöntem szépen a válaszokat Hölgyek/Urak!
-
Makifeju
tag
Sziasztok!
Nagy kérdés!
Van egy lenovo g505s topim,(4 mag,amd a8).
Win 10 helyett vissza akarom rakni a 7-et,de azt hallottam az csak max 2 magot kezel.
Ez valóban így van? Illetve akkor így hiába a 4 mag,nem fogja kihasználni?
Lehet ökör kérdések,de ebben a témában sügér vagyok. -
Makifeju
tag
Legyen már olyan kedves valaki és mondja meg nekem mi a francos rosszbaj van ezzel a nyüves win7-el mert lassan agybajt kapok. Telókkal foglalkozom,ezért sűrűn dugok rá különböző mobilokat. Mindent telepít ez a fos,kivéve az mtp-t!
Nincs vírus,rendszer naprakész,eltávolítás-újratelepítés megvolt,ennek ellenére mindig ha rátolok egy telót "mtp telepítés sikertelen" üzenet fogad. kézzel be tudom lőni neki,de baromi idegesítő hogy ezt naponta tucatszor el kell játszanom.
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Cipő topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- iPhone topik
- Titan Quest II
- Mazda topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest