- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerii
addikt
WU szarakodása miatt április közepe óta nem frissítettem, gondoltam ideje megnézni, de most is csak teker az a hulladék. Van valami megoldás?
-
gerii
addikt
svchost pögött mint a fene, az ajánlások alapján kikapcsoltam a Winupdate-t, de most ezt minden újraindításnál el kell játszanom, vagy mi?
-
gerii
addikt
-
gerii
addikt
válasz
holozis_HUN #54403 üzenetére
Én ezzel szívtam csütörtök óta.
Elsőre SP1-es wint tettem fel, gondoltam nem jó, így másodjára is feltettem. Akkor se lett jó, így elő az eredeti 5 éves lemez, amivel szépen eljutottam az SP1 felrakásig, majd frissítette a Windows Update Agent 7.6.7600.320 verzióra. Hogy rohadjon meg a tetves édes anyja annak aki ezt a programot írta, és engedélyezte. Ha egyszer találkozok vele olyan gyomrost kap hogy megfullad.
Szóval meglett a hiba a második napon. Túrtam a net legalját, mire találtam egy megoldást, miszerint az Update letilt>restart> KB3102810 frissítés feltesz> restart > Update működik. Jó is volt, 221 frissítést talált, csak b@szott elindítani a letöltést. Estére bekapcsolva hagytam, mert írták hogy sokáig tart. Nem működött, így ma reggel megoldás 2: DNS csere a routerben. Elsődlegesnek 8.8.8.8 , másodlagosnak 8.8.4.4 és voilá, működik.Egy kérdésem volna a Microsoftnak: Ki a fene fogja a 3 napi szarakodásomat megtéríteni?
-
gerii
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #54331 üzenetére
Jó lett hozzá a serial, fel is tettem majdnem mindent már, csak a frissítés nem akar működni, órákig fut a zöld csík és ennyi.
Egyébként egy HP gép. -
gerii
addikt
Közben megtaláltam a hasán a rendes kódot, sikerült is csinálni egy boot pendrive-ot, ami persze nem volt jó, mert egy nyamvadt illesztőfájlt hiányolt mikor már faszán legyalultam a partíciót. Ha nincs otthon egy másik dvd meghajtós gép cseszhettem volna. Cirka egy óta alatt sikerült felszenvedni a rendszert, de egy programot nem tudok feltenni a szaros net framework nélkül, szóval keressünk frissítéseket. 1 kib@szott órája megy az a rohadt csík, de semmit nem írna ki. ( persze manuális frissítésre állítottam).
GYŰLÖLÖM. -
gerii
addikt
Üdv!
Újratelepíteném a 7-est, de nem akarom az eredeti 6 éves DVD-ről újratenni, mert 3 napig frissítene, ezért letölteném valahonnan.
A Microsoft oldalán van egy letöltés, viszont a notis OEM kódom nem fogadja el, (20 jegyes csak). Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Nintendo Switch 2
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Bankmentes Részletfizetés ÖNERŐ NÉLKÜL? NÁLUNK EZ NEM KÉRDÉS HANEM LEHETŐSÉG! Dell Alienware OLED
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest