- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 10-es szám és ismeretlen telefon a Google előzetesén
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
Csak most volt időm Lauda fórumtárs által belinkelt öt darab frissítést telepíteni.
És láss csodát, amit a WU napokig nem talált csak tekert az az 5 frissítés felrakását követően kb. egy óra alatt lejött (most telepíti őket). Összesen 227 frissítést talált és töltött le. -
sz.j
nagyúr
"Lehet ide kéne fizetnem nem a microsoftnak. Szégyen amit művelnek a vevőikkel."
Azért kíváncsi lennék, hogy ezért beperelték e az ms-t (pl amiban, mert ott szinte mindenért pereskednek )...
Amúgy mindent a hozzászólásban lévő ajánlás szerint csináltál? Mert az egyik gépemmel én is kínlódok a frissítések miatt
-
holozis_HUN
addikt
Nekem most kezdte el, meg lehet nézni mikor írtam ki, hogy 0% már fél órája... Remélem szépen fel is fogja installálni... Ma jött nekem tesztre új Custom rendszer telómra, na a teló nem tartott eddig, és minden appot kézzelkellett leszedni, beállítani stb... Ja és ebbe benne van pár mentés meg file rendezgetés...
Ha meglátod, megyek én is, összeverjük
-
Akkor tárgytalan, csak a legutolsó 2 hozzászólásodból nem derült ki számomra, hogy rászántad magad és a régi, 6 éves médiáról telepítettél avagy valami kókány változattal próbálkoztál "kínodban".
Ezen felül az szokott még járható út lenni, ha telepíted a CCleaner-t, bepipálod a Windows hibajelentés és Windows naplófájlok takarítását, takarítsz, majd ezt követően mész a frissítésre, de NEM a frissítés gombra kattintva, hanem a bal panelon lévő frissítések keresése(vagy hasonló opció) segítségével(bocs, de most nem tudok W7-t elérni, ezért írom fejből).
A fent vázolt lehetőség csak látszatban azonos a gombra kattintással, de nem az. Ilyenkor is el tud "mazsolázni" egy ideig(géptől/OS típustól stb függően) akár 10-15 percig is, de utána megérkezik(vagy legalábbis meg szokott érkezni) az "áldás". -
OEM ISO-t nem lehet letölteni onnan, ezért nem eszi meg a gép alján lévő serial-t.
Nem tudom milyen gépről van szó(ki a gyártó), de általában vannak gyártó független ISO-k, még ha egy adott gyártó is moddolta. Én Samsung ISO-kat szoktam ilyen esetben használni, csak most netsebesség hiányában nem tudom neked feltolni valahova, viszont a Dell OEM ISO-k is szoktak segíteni, azt tudok linkelni, csak azt írd meg, hogy hány bites és milyen verziójú(Home Premium/Pro/Ultimate) kellene(a gép alján lévő serial csak azzal fog működni, amivel szállították/telepítették eredetileg a lapost).
Ha érdekel dobj privátot. -
gerii
addikt
Közben megtaláltam a hasán a rendes kódot, sikerült is csinálni egy boot pendrive-ot, ami persze nem volt jó, mert egy nyamvadt illesztőfájlt hiányolt mikor már faszán legyalultam a partíciót. Ha nincs otthon egy másik dvd meghajtós gép cseszhettem volna. Cirka egy óta alatt sikerült felszenvedni a rendszert, de egy programot nem tudok feltenni a szaros net framework nélkül, szóval keressünk frissítéseket. 1 kib@szott órája megy az a rohadt csík, de semmit nem írna ki. ( persze manuális frissítésre állítottam).
GYŰLÖLÖM.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest