- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
maglew
aktív tag
Sziasztok.
(Win7 - 64bit van a gépemen)
Adott egy felnőtt tartalmú stream oldal előfizetésem (lényegében olyan mint a Való Világ, ahol különböző appartmanok vannak bekamerázva, és ezt 24 órán belül bármikor vissza lehet nézni, hogy mi történik az appartmanban, milyen ebédet főztek, vagy épp hogyan beszélgetnek a szereplők)
Problémám az, hogy néhány napja amikor az idővonalon meg akarom tekinteni az előzményeket elkezdt hosszú percekig homokórázni a rendszer, majd kb 10-20 másodpercet lejátszik a streamből és újra percekig homokórázik. (Kábeles net van a gépbe dugva, 90 mbs-t mértem, szolgáltató is ellenőrizte a vonalat az Ő oldaláról sincs vonali hiba)
Arra gondolok hogy valami flash lejátszó( vagy a fene tudja milyen módszerrel közvetített oldal) valamelyik komponense megsérültetett, mivel wifin nézve tableten, telefonon tökéletesen működik az oldal.
Vajon mit kellene újratelepítenem, hogy megfelelően működjön a dolog?
Valami codec sérültetett vagy flash playert érdemes?
köszi. -
maglew
aktív tag
közben felraktam egy win7-et (találtam itthon egy régi DVD-t, ez most jó)
Viszont:
Azt írja ki hogy nincs hálózati adapter.
Érdekes módon eddig működött. Hogyhogy nem találja?Létezik olyan ingyenes program ami bescekkolja a gépemet és a hozzá való drivereket rátelepíti?
-
maglew
aktív tag
Sziasztok. Windows 7 (64bit) le lehet - e tölteni úgy hogy csak később aktiválom? Mert a főoldalról nem engedi.
-
maglew
aktív tag
Sziasztok.
Adott egy win7 2 db fiókkal (saját fiók és vendégfiók)
Saját fiókba belépve igen lassan tölt be és az "üdvözöljük" felirat után egy fekete képernyő fogad, a ctrl+alt+del-re reagál de semmi nem jelenik meg a monitoron.
A vendégfiók viszont tökéletesen működik.
Mi lehet a gond, mi történhetett vele, és hogy lehetne megjavítani? (tegnap még mindkét fiók működött)
Köszi.
-
maglew
aktív tag
Sziasztok Xerox 3116-os nyomtató problémában tudnátok segíteni?
A 32 bites win7 helyett 64 bitesre tértem át, és azóta meghülyült a nyomtatóm
Megtaláltam a gyári drivert, feltettem, meg se nyikkan.
Leszedtem a 3117-es drivert, betallóztam, a nyomtatóknál zöld pipát jelzett. Fenn volt az USB drivere illetve a nyomtató drivere is a tulajdonságoknál. Meg se nyikkant tesztoldal nyomtatáskor
Ha bekapcsolom a nyomtatót, telepíti az USB-t, és egyből felismeri 3116-nak ( miközben a 3117 drivere vanfenn ) de drivert nem talál hozzá a windows, ha betallózom azt írja ki hogy nem találja.
Olvastam hogy állítólag a 32 bites nyomtató nem mindig kezeli a 64 bites rendszert.
Hogy lehetne életet lehelni bele? köszi.
-
maglew
aktív tag
válasz
Livius #59750 üzenetére
Szia!
Vettem 1 hónapja egy winyót a gépembe, tehát most két vinyó van, de sehogy nem bírom megoldani hogy az új vinyóra tegye fel a win7-et. Ezt hogy lehetne beállítani, mert lehet hogy úgy menne, de nem jutok el a particiónálásig meg a telepítendő meghajtó kijelöléséig mert már a file másolás után lekapcsol a monitor
Lefotóztam a Biost, sajnos nem találok ilyen beállítást, segítenél átnézni mit kéne átállítani?
(köszi szépen) -
maglew
aktív tag
válasz
Glaz-dozfhut #59738 üzenetére
Addig el se jutok sajnos, hogy kijeloljem, hogy hova telepitse.
Épp, hogy legelőször a fileok másolása befejeződik egyből elsötétül a monitor és semmi sem történik. -
maglew
aktív tag
válasz
IstvánLászló #59735 üzenetére
Igen: winyó, optikai meghajtó, USB így van a sorrend.
A többihez nem mertem hozzányúlni. -
maglew
aktív tag
válasz
maglew #59733 üzenetére
Na lekértem a gép adatait, íme:
--------[ EVEREST Ultimate Edition ]------------------------------------------------------------------------------------
Verzió EVEREST v5.50.2253 Beta/hu
Sebességmérő modul 2.5.292.0
Honlap http://www.lavalys.hu/
Riport típusa Riport varázsló [ TRIAL VERSION ]
Számítógép ********
Riport készítő **********
Operációs rendszer Microsoft Windows 7 Professional 6.1.7601
Dátum 2016-10-07
Idő 22:00--------[ Összegzés ]---------------------------------------------------------------------------------------------------
Számítógép:
Számítógép típusa ACPI x86 alapú PC
Operációs rendszer Microsoft Windows 7 Professional
Opr. javítócsomag [ TRIAL VERSION ]
Internet Explorer 9.11.9600.17728
DirectX DirectX 11.0
Számítógépnév **********
Felhasználó neve **********
Beléptető tartomány [ TRIAL VERSION ]
Dátum / idő 2016-10-07 / 22:00Alaplap:
CPU típusa DualCore Intel Core i3 530, 2933 MHz (22 x 133)
Alaplap neve Intel Hunter Cove DH55HC (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)
Alaplapi lapkakészlet Intel Ibex Peak H55, Intel Ironlake
Rendszermemória [ TRIAL VERSION ]
DIMM1: Kingston 99U5584-005.A00LF 4 GB DDR3-1600 DDR3 SDRAM (10-10-10-27 @ 761 MHz) (9-9-9-24 @ 685 MHz) (8-8-8-22 @ 609 MHz) (7-7-7-19 @ 533 MHz) (6-6-6-16 @ 457 MHz)
DIMM3: Kingston 99U5584-005.A00LF [ TRIAL VERSION ]
BIOS típusa AMI (11/19/09)
Kommunikációs port Kommunikációs port (COM1)
Kommunikációs port Intel(R) Active Management Technology - SOL (COM3)
Kommunikációs port ECP nyomtatóport (LPT1)Megjelenítés:
Videokártya ATI Radeon HD 5500 Series (1024 MB)
Videokártya ATI Radeon HD 5500 Series (1024 MB)
3D gyorsító ATI Radeon HD 5570 (Redwood)
Képernyő Samsung SyncMaster T200(G)/MagicSyncMaster T200(G) (Digital) [20" LCD] (H1AK500000)Multimédia:
Hangkártya ATI Radeon HDMI @ ATI Redwood/Madison - High Definition Audio Controller
Hangkártya Intel HDMI @ Intel Ibex Peak PCH - High Definition Audio Controller
Hangkártya Realtek ALC888 @ Intel Ibex Peak PCH - High Definition Audio ControllerHáttértár:
IDE vezérlő Intel(R) 5 Series/3400 Series Chipset Family 6 Port SATA AHCI Controller - 3B22
IDE vezérlő Szabványos kétcsatornás PCI IDE-vezérlő
Lemezes meghajtó WDC WD10EARS-00MVWB0 ATA Device (931 GB, IDE)
Lemezes meghajtó WDC WD20EZRZ-00Z5HB0 ATA Device (1863 GB, IDE)
Optikai meghajtó DTSOFT Virtual CdRom Device
Optikai meghajtó TSSTcorp CDDVDW SH-S223C ATA Device (DVD+R9:16x, DVD-R9:12x, DVD+RW:22x/8x, DVD-RW:22x/6x, DVD-RAM:12x, DVD-ROM:16x, CD:48x/32x/48x DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM)
SMART merevlemezek állapota OKKötetek:
C: (NTFS) [ TRIAL VERSION ]
D: (NTFS) 687.4 GB (684.3 GB szabad)
G: (NTFS) 837.6 GB (837.5 GB szabad)
H: (NTFS) 1025.4 GB (709.8 GB szabad)
Teljes méret [ TRIAL VERSION ]Bevitel:
Billentyűzet HID billentyűzet eszköz
Egér HID-kompatibilis egér -
maglew
aktív tag
válasz
IstvánLászló #59732 üzenetére
Na kedves szakértők mi lehet ez:
- Win 7 és Vista nem települ, monitor kikapcsol a win telepítő indításakor (több DVD és USB esetén kipróbálva!)
-Win10 telepítéskor egyszercsak kidobja hogy restart, és egyből ujraindul, nem megy tovább
- XP adatösszegyűjtés után a lenti a hibaüzenetet küldi
Összefügget-e a hiba azzal hogy a gépembe raktam 1 db WD winyót, valamint a memóriát kicserélték 2 x 4 GB RAM-ra? (meg átkábeleztek benne valamit)
-
maglew
aktív tag
válasz
Glaz-dozfhut #59729 üzenetére
Szia!
Kb az udvar / gyufa megoldásnál tartok délután 13 óra óta....
Vagy visszarakom rá az XP-t, de nem akarnám visszafejleszteni a gépem, vagy Linux.A DVI kábelt lecseréltem kék kábelre (barátomtól kértem)
Bekötöttük, bebootol, betölti a file-okat majd Windows indítás logónál ismét kikapcsol a monitor, 40 percig vártunk, hátha történik valami, de semmi.3 azaz HÁROM win7 DVD-vel próbálkoztunk (kínomban már letorrenteztünk egy működőt, ugyanez a jelenség)
Valaki tudna segíteni mit tegyek?
- XP?
- Linux
- B-terv?? -
maglew
aktív tag
válasz
Glaz-dozfhut #59727 üzenetére
Szia, elvileg hibátlan, de úgy néz ki megvan a hiba.
A gépem a monitorral digitális fehér kábellel van összekötve.
Azt mondják hogy állítólag kék normál kábellel kell összekötni mert nem tudja lekezelni a telepítő.
Ilyen létezik? Mivel küszöbölhető ki vajon, mert nincs kék analóg kábelem -
maglew
aktív tag
válasz
Glaz-dozfhut #59725 üzenetére
5 éve kb.
Haverom hozott egy másik Win7 cd-t, a sajátját azzal is ugyanezt csinálja.
Úgy olvastam másnál is lefagy a fileok másolása után az egész, csak a megoldást nem tudom mert angol cikkek vannak róla -
maglew
aktív tag
Sziasztok!
Win7-et (64-est) próbálok telepíteni asztali PC-m-re, de egy istennek sem sikerül, pedig most is az van rajta.
Berakom a DVD-t, bebootol, kiírja hogy fileok másolása, majd miután végig ért a vonal leáll az egész semmit nem csinál és a monitor is kikapcsol. (egyes esetekben a Starting windows felirat egy pillanatra még látszik aztán kapcsol ki a monitor)
Mi a franc lehet ez, így még nem jártam
Mi lehet a megoldás?Mivel még nem törlődött a régi windowsom így azt tudom használni a gépet.
Van más lehetőség windows telepítésre, miért nem működik megfelelően? -
maglew
aktív tag
sziasztok!
Win7-et használok Google Chrome böngészővel
Kb 2 hete valamit variáltak a Chrome-on, és kb azóta azt csinálja hogy bekapcsolom a gépet, elkezdek youtube-ot nézni és kb 1-2 perc után lefagy az egész, semmire sem reagál csak a Reset gomb segít.Ez a jelenség midnig a napi első bekapcsolás során jelentkezik, tehát resetelés után már nem fagy le a youtube.
Letöröltem az Adblockot, azt hittem amiatt akad össze de nem segített, másnál is van hasonló probléma, mi lehet ez?
-
maglew
aktív tag
válasz
King Unique #59570 üzenetére
Köszi
-
maglew
aktív tag
Sziasztok!
2 vinyó van a gépemben, (WD) egyiket csak adattárolásra használom. Létezik valami program amivel le lehet kapcsolni hogy ne pörögjön feleslegesen?
-
maglew
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy új vinyót a régi mellé és szeretném teljes egészében jelszóval levédeni / letitkosítani.
Mi ennek a módja, valamikor régebben windows 7-en belül volt valami titkosításos dolog, de sehol nem találom.Minden ötletet örömmel fogadok, és köszönöm a segítségetek.
-
maglew
aktív tag
Sziasztok!
Volt múltkor valami olyan akció hogy iskolásoknak ingyenes a Windows oprendszer.
Ez még él valahol, van egy iskolás gyerkőcöm, tehát lehet igényelni számára ilyesmit?Problémám az, hogy költözködtünk és szükségem lenne egy magyar Win7-es 64bites oprendszerre.
Le lehet ezt tölteni valahol legálisan (próbaverzióval) amit később tudok majd aktiválni kóddal?Mit javasoltok?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 3
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest