- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoz
őstag
válasz
benfolds #69834 üzenetére
Szerintem a 2017 decemberi dátum bugot nyelhette be anno az a gép.
Itt írtam anno róla. -
pilipi
aktív tag
válasz
benfolds #69653 üzenetére
Ettől a sok-sok okos mondanivalótól eltekintve, nem értesz hozzá sajnos.
Amivel természetesen semmi gond, de felelősségteljes munkát csak olyan vállaljon (főképpen időseknek, legfőképpen régi gépeken) akik vagy telepített hangvezérlőt win 3.1 alá és azóta is szintem tartanak és ismerik a régi gépek lélektanát vagy akik ténylegesen szakemberek.
Rengeted munkát okoztak ár nekem is a "Félre innen Mari néni majd én megcsinálom" emberek. -
pilipi
aktív tag
válasz
benfolds #69650 üzenetére
1: ha ilyen kérdéseid vannak miért vállalsz el ilyen munkákat?
(nem neked való, nem értesz hozzá, nem kell mindenkinek rendszergazdát játszania)
2: "xp-n nem fut egy csomó prg" ezek a gépen mi az aminek el kellene futnia és az xp az akadálya?valami komolyabb vektoros szerkesztő, esetleg filmvágó és effektező alkalmazás?
Jó lesz arra az Xp vagy vegyetek egy "tecskógazdaságos" gépet.
4: "ha minden megvan, akkor win......." -
King Unique
titán
válasz
benfolds #69642 üzenetére
Lásd a téma összefoglaló elején és a másik válaszban leírtakat Windows Update ügyben.
Másik megoldás a már említett integrált telepítőt használni, ha nem akarsz a frissítéssel órákig vesződni, pláne egy ilyen ergya gépen.
+ Gyenge vashoz a Starter kiadás, vagy inkább a W7 Embedded alapú Windows Thin PC kiadás jobban passzolna. Elvileg, mert gyakorlatilag nem feltétlen reális otthonra pláne az utóbbi, bár az Ultimate sem feltétlen.Másik lehetőség esetleg valamilyen Linux, már ha az opció egyáltalán a tulajnak.
-
Zoz
őstag
válasz
benfolds #69642 üzenetére
Ez a konfig még XP-hez is gyenge...
Frissítések:
Első lépés: "win 7. angol nyelvű ultimate-e raktam fel rá, asszem még az sp1 sincs benne"
Na ezt letörlőd, és felteszel egy SP1-eset. Vagy külön ráengedheted az SP1-et is, de ott fogsz megöregedni mire felmegy ezen az ősleleten...Ha meg van az SP1, akkor jönnek a szokásos tanácsok:
Elsőnek kézzel felteszed ezeket:
KB4490628 Servicing Stack Update March 2019
KB3172605 July 2016 Rollup
KB4474419 Support for SHA-2 code signatures
KB4534310 2020-01 Monthly Rollup
Aztán mehet a Windows Update a maradék leszedésére, de ezen az ócskavason érdemesebb lehet nem egyszerre ráengedni az összeset, hanem csak pár tucatos adagokban. -
válasz
benfolds #38148 üzenetére
Start menü --> Vezérlőpult --> Óra, nyelv és terület
Terület és nyelv menüpont --> felugró ablakban a Felügyelet fülön az Üdvözlőképernyő és új felhasználói fiókok szekcióban a Beállítások másolása opcióra katt --> felugrik egy ablak (Üdvözlőképernyő és új felhasználói fiókok beállításai)
alul a kis kockákban úgy kell rakni a pipát, h mind a három helyen magyar nyelv legyen az alapértelmezett:
-Aktuális felhasználó
-Üdvözlőképernyő
-Új felhasználói fiókok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest