- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
macssessz
tag
válasz
pilipi #70662 üzenetére
Köszi a linkekekt, talán jutok valamire.
Egyébként begépeltem a googliba is, és a fordítót is aklamaztam, de nem találtam elsőre számomra érthető leírást. Így inkább kérdeztem profi szakembereket. Amit én kókumlálok órák alatt ha egáltalán sikerül, ti megmondhatjátok kapásból.
Köszi ismét a segítségeteket -
Krystal_s
addikt
válasz
pilipi #70514 üzenetére
Mi nem friss? Reboot Restore Rx Last Updated: October 14, 2020
és még XP-hez is jó.Requirements: Windows XP, Vista, Windows 7, 8 & 10 (all 32 and 64 bit versions)
Mészi Zoli: Van még a Time Freeze is.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
pilipi #70493 üzenetére
F@ngod nincs róla miről beszélek kb., ebből a hsz.-edből is jól látszik. Te mi a búsnak jöttél most kötekedni, másról sem szólnak a hsz.-eid, igen ez viszont tényleg elég "magyaros", foglalkozz inkább a magad dolgával. Több időt meg rád se fogok már pazarolni, túl sok volt már ez is...
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
pilipi #70491 üzenetére
6x majd te tedd fel, ha nincsen időd végig szenvedni minden félresikerült telepítést, miközben a gép mindennapi munkára vagy tanulásra kellene. Az egyetlen Troll itt épp nem én vagyok, hanem... Ha nincs kedved olvasni, amiket írok, akkor meg ne tedd, senki se kért rá és speciel téged én nem is kérdeztelek semmiről.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
pilipi #69771 üzenetére
Ezekben van egy rakat olyan dolog is belerakva, ami nekem soha nem kellene. Régi gép, régi proci, kevés RAM, majdnem minden bit számít, ha mondhatom.
És Magyar, mivel nekem épp Angol only kellene.Ha nagyon nincs más, akkor majd persze kénytelen leszek ezekre fanyalodni, az Angolosítást is meg lehet csinálni, csak ugye írtátok ti is többször, hogy ez így utólag nem olyan tökéletes.
-
benfolds
őstag
válasz
pilipi #69654 üzenetére
nem mondtam, hogy nagy hozzáértő vagyok, azt mondtam, hogy meg tudom oldani, kis segítséggel, ha elakadnék. nem hiszem, hogy az, hogy nem találkoztam még sha fájllal, azt jelenti, hogy nem kellett volna elvállalnom a dolgot. miután elolvastam a txt fájlban lévő szöveget, már tudtam, hogy mire szolgál, sőt, használtam is, és kiderült, hogy sérült volt a fájl, újra le kellett töltenem. lehet, hogy nehezebben veszem az akadályokat, mint egy szakavatott, de nem fogok megfutamodni.
volt már pár probléma, amit leküzdöttem, kezdve azzal, hogy nem tudtam elővarázsolni a billentyűzetből azt a nyomorult +/--t biosban, hogy a boot sorrendet meg tudjam változtatni, odáig, hogy a dvd-íróm szar, vagy ír/olvas vagy nem, vagy felismeri a lemezeket vagy nem (amúgy ha van valakinek ötlete, hogy ez miért van, azt megköszönném. ha átdugom másik portra, leválasztom/csatlakoztatom, akkor sokadjára használható. pár percig...) a lényeg, hogy végül onnét bootolt, ahonnét kellett, végül kiírtam a lemezt, és végül fel lesz telepítve a win is.
-
benfolds
őstag
válasz
pilipi #69652 üzenetére
nem játszom rendszergazdát, de azért egy wint még talán fel tudok telepíteni, bár mondom, 10 éve nem voltam rákényszerülve. a saját gépem sem volt szervizben sosem, ha valamilyen problémám volt, akkor azért valahogy meg tudtam oldani.
4. lehet ehhez is szakmabelinek kell lenni? oktatják az informatika szakon a probléma megoldását? vagy mindenki, beleértve az informatikusokat is ugyanúgy kezdi, mint én, hogy utánajár?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy A16 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest