- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
krealon
veterán
"Vettem egy 64 GB-os sd kártyát a telóba.
Át akarok költözni erre a karira,de a probléma az.hogy a win rögtön formázni akarja a kártyát,.Ez nem lenne baj,de csak 27.xx GB-ra formázza meg.
Magyarul nem látja az egész kártyát.
[...]
Mi lehet a baj?"Inkompatibilis az olvaso az SD kartyaval.
Be kell szerezned egy modernebbet. -
fdisk
őstag
Kipróbáltam amit tudtam.
Restart után csökkentett módban onnan parancssorral,csökkentett mód parancssorral kézzel begépelve azt a sort de semmi.
Xp telepítővel normál formázás,majd úgy rá a win7-t,de semmi.(így volt,h ami előtte leállt dll hibával az most elindult,de vmi más meg leállt)
Feladatkezelőben explorer.exe-t kilőve és tc-ből másolási próba,semmi.
Írásvédettséget megszüntetve system 32 mappára(ami nem sikerült,mert nem hagyta az os),semmi.
Kifogytam az 5letekből.
Vmi dll repair progi kellene,de amit találtam az mind fizetős.Megkeresi a sérült dll-ket,de 10 javítás után licencet kér. -
-
"Lefuttattam,de nem tudom mit kellet vna látnom ha van vmi hiba,mert mikor végzett akkor azonnal rebootolt a gép,és nem volt időm látni semmit."
Ez nem túl biztató dolog, ettől függetlenül megpróbálhatod, amit DS39 javasolt
, hátha. -
-
Steelmanus
addikt
A hw gyorsitast kapcsold vissza, mert egyszerubb atirni egy konfiguracios erteket az FF-on belul.
A FireFox topikban olvashatod.
Ha kikapcsolod a gyorsitast akkor elvesztes minden olyan funkciot amit arra optimalizaltak.
Pl a YT videokat nem a videokari szamolja hanem a proci. Igy ha tobb dolgot csinalsz a gepen pl dolgozol, akkor a procit terheled es esetleg lassulnak a megnyitott munkak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- VoLTE/VoWiFi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest