- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
őstag
válasz
Csupingo #71007 üzenetére
Bármi lehet, évek óta használom ezt a windows-t, és nagyon nem szeretném újra telepíteni, a telepített szoftverek miatt (amelyek egyébként jól működnek). a DAC-ot újból kipróbáltam egy másik, win10-et futtató PC-n: jól működik. Tehát elméletileg létezhet szoftveres megoldás is.
-
ekkold
őstag
válasz
Csupingo #71007 üzenetére
Úgy néz ki, hogy az USB működésében változott meg valalmi. A DAC tápját elvágtam a panelen, és az USB helyett külső 5V-os forrásból tápláltam meg. Így felismeri a PC. További kísérletezés után úgy tűnik, hogy a DAC USB része, a táp megjelenésekor lassabban éled fel, mint ahogy a PC elkezdi detektálni, hogy mit dugtak be. Ha a tápot kicsivel előbb kapja meg, mint az USB adatvezetékeket, akkor jól működik.
Ezt leteszteltem a másik eszközön is , úgy hogy az USB-t csak annyira dugtam be, hogy tápot kapjon a cucc, majd 1..2 másodperc múlva teljesen bedugtam, így is el lehet érni a működő állapotot.
Úgy tűnik két irányba lehet tovább menni:
- vagy a hardver kell piszkálnom, és független tápot adni a DAC-nak
- vagy a windowsban kellene valami késleltetést beállítani az USB eszközök észlelésére - azaz várakozzon valamennyit (hogy az eszköznek legyen ideje feléledni) mielőtt a win elkezdi felderíteni.
Lehet, hogy a win10-ben ez utóbbi is megoldott, vagy.. vajon lehet valahogy pl. registyben ilyesmi időzítést / várakozást beállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Windows 11
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest