- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Valaki olvasta a 2014/10-es Chipben 46-48. oldalig terjedő Linux vagy Windows melyik a gyorsabb című cikket? Azért egy picit kiakadtam, félig bírtam eddig elolvasni.
Windows 7 vs Linux Mint a téma. Azért Windows 7 mert idehaza (is) ez a legnépszerűbb, ezt meg is indokolja rendben van. Utána jönnek a furcsaságok elkezd rugózni azon, hogy 3 óra volt a szűz Windows 7-re az Update - egy több mint 5 éves rendszerről beszélünk, amit ha jól használ a felhasználó és nem is történik semmilyen hardveres meghibásodás, nagyon ritkán kell újratelepíteni - aztán leszögezi, egy táblázatban a végén, hogy a Linux Mint az 20 perc alatt települ + 15 perc alatt frissül, ám a Windows 7 legalább gyorsabban bootol.
Amin kiakadtam, hogy közli, hogy a Linux Mintben van titkosítás a Windows 7 -ben viszont nincs. LOL a Home Premiumban nincs, az Ultimate-ben viszont van. De emberünk ugye HP-t használt, szóval leszögezte, hogy nincs. Nem az a baj, hogy HP-t telepített, Windows 7-ből nekem is HP van, és abban nincs, hanem az, hogy nem azt írta, hogy a HP verzióban nincs, hanem azt, hogy nincs aztán kész!
Majd ezt írja: " Ez a rendszer még nem védett, nincsen titkosítva és nagyjából minden hasznos program és kiegészítő hiányzik róla"... Azt leírja, hogy a Windows 8.x-ben már mennyivel jobb a helyzet, mert van Windows Defender, ellenben a Windows 7-ben nincs... vazze le kellene tölteni - WU-ről is lejön - a Microsoft Security Essentialst... "A meghajtótitkosítás - noha telepítéskor még nem alapértelmezett - könnyedén aktiválható a Windows 8-ban". A PRO-ban apám, nekem is az van, de a sima 8-ban nincs... eszem megáll milyen felkészültségű emberek írkálnak cikkeket, és már évek óta tolja ... Eddig bírtam olvasni, a többi nem érdekel
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen notebookot vegyek?
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Könyvajánló
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged