Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Aktív témák
-
kpal
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nincs semmijelszó sem beállítva a Win-hez és nincs Felhasználói fiók sem . Na majd meglátom.

-
kpal
nagyúr
-
kpal
nagyúr
A kérdés : Hogyan lehet aWin 7-ben ugy elmenteni a Digi internets jelszót hogy ha bekapcsolom akkor automatikusan csatlakozzon a netre ? Mert mend bekacsolásnal kéri a jelszot.
-
kpal
nagyúr
Melyik a szemkímélőbb vagy van-e köztük élességbeli különbség a Win 7 egyszerű vagy a Klasszikus Windows Témák között ?
-
kpal
nagyúr
válasz
ErosenZold
üzenetére
Nálam hibátlan .
-
kpal
nagyúr
Köszönöm mindenkinek a segítséget
most már minden tiszta. -
kpal
nagyúr
Mivel a messenger topikban nem kaptam választ itt kérdem meg . Win 7 32bitet használok és az Live MSN- be ha belépek és elérhető vagyok és vannak ismerősök akinek nincsenek bejelentkezve de a nevük mégis fekete és nem szürke ?
-
kpal
nagyúr
Köszönöm mindenkinek
az MNB oldalán megnéztem és csak a dollar tért el 1Ft-al úgy hogy egész jó
az euro megegyezett . -
kpal
nagyúr
Szerintetek mennyire pontos és megbízható a Win7-ben a pénzváltó mini alkalmazás ?
-
kpal
nagyúr
Tudnátok segélni abban hogy milyen vga a minimum a Win 7 ultimate futtatásához ? 6600GT jó ? csak ideglenesen lenne a vga mig nem veszek újabbat.
-
kpal
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm a választ és Morden24-nak is
!Jelenleg a 258.69-es driver van fent nekem de állítok a színeken hátha segít vagy másik drivert próbálok.
-
kpal
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
A megfelelőt töltöttem le és a kártyám is támogatja szerintem 8800gt. Valahogy megváltozott az egész színvilága. Ezt a Aero-t hol tudom kikapcsolni ?
-
kpal
nagyúr
Az mitöl van hogy most Win xp után a Win7 képe sokkal erősebb vagy is irritálja a szemem ,égeti ? Monitor 19"-os CRT és semmit nem állítottam a NV driverben ugyan így használtam XP alatt is .
-
kpal
nagyúr
Üdv!
A win7 tudja kezelni a régebbi játékokat és progikat anélkül hogy telepiteni/használnikéne a virtualizációs xp-t mert nekema procimban nincs VT-s?
Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Anyagi helyzetek és életutak
- Xbox tulajok OFF topicja
- Projektor topic
- Óra topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

az euro megegyezett .