Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Netfone
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mobil flották
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
Aktív témák
-
kpal
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nincs semmijelszó sem beállítva a Win-hez és nincs Felhasználói fiók sem . Na majd meglátom.

-
kpal
nagyúr
-
kpal
nagyúr
A kérdés : Hogyan lehet aWin 7-ben ugy elmenteni a Digi internets jelszót hogy ha bekapcsolom akkor automatikusan csatlakozzon a netre ? Mert mend bekacsolásnal kéri a jelszot.
-
kpal
nagyúr
Melyik a szemkímélőbb vagy van-e köztük élességbeli különbség a Win 7 egyszerű vagy a Klasszikus Windows Témák között ?
-
kpal
nagyúr
válasz
ErosenZold
üzenetére
Nálam hibátlan .
-
kpal
nagyúr
Köszönöm mindenkinek a segítséget
most már minden tiszta. -
kpal
nagyúr
Mivel a messenger topikban nem kaptam választ itt kérdem meg . Win 7 32bitet használok és az Live MSN- be ha belépek és elérhető vagyok és vannak ismerősök akinek nincsenek bejelentkezve de a nevük mégis fekete és nem szürke ?
-
kpal
nagyúr
Köszönöm mindenkinek
az MNB oldalán megnéztem és csak a dollar tért el 1Ft-al úgy hogy egész jó
az euro megegyezett . -
kpal
nagyúr
Szerintetek mennyire pontos és megbízható a Win7-ben a pénzváltó mini alkalmazás ?
-
kpal
nagyúr
Tudnátok segélni abban hogy milyen vga a minimum a Win 7 ultimate futtatásához ? 6600GT jó ? csak ideglenesen lenne a vga mig nem veszek újabbat.
-
kpal
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm a választ és Morden24-nak is
!Jelenleg a 258.69-es driver van fent nekem de állítok a színeken hátha segít vagy másik drivert próbálok.
-
kpal
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
A megfelelőt töltöttem le és a kártyám is támogatja szerintem 8800gt. Valahogy megváltozott az egész színvilága. Ezt a Aero-t hol tudom kikapcsolni ?
-
kpal
nagyúr
Az mitöl van hogy most Win xp után a Win7 képe sokkal erősebb vagy is irritálja a szemem ,égeti ? Monitor 19"-os CRT és semmit nem állítottam a NV driverben ugyan így használtam XP alatt is .
-
kpal
nagyúr
Üdv!
A win7 tudja kezelni a régebbi játékokat és progikat anélkül hogy telepiteni/használnikéne a virtualizációs xp-t mert nekema procimban nincs VT-s?
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgatós találkozó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // 6-9. gen // i3 / i5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

az euro megegyezett .