Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
Aktív témák
-
soldi3r
veterán
urak!
olyan akadályba ütköztem, hogy egy wifi hálózathoz való csatlakozás után már nem látom a saját (otthoni) wireless hálóm, kábelesen dokkolóról működik, de csatlakozni nem tudok és a kis ikon is eltűnt a tray-ről, driver látszólag rendben
esetleg elmenthette az utolsó wifi profilt és most azt keresheti? akkor tudom ezeket törölni valahol?
köszönöm előre is. -
soldi3r
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
igen, egy pár órányi próbálkozást megspórolhattam volna
ott nem volt egyértelmű, hogy letölthető a program a home-ra isvmware-ről mi a vélemény? van az olyan jó mint a windowsos? létezik belőle freeware?
-
soldi3r
veterán
szep estet!
akadt egy kis problemam:
van egy latitude laptopom, amin win7 pro x86 volt alapbol, ez eddig tokeletesen mukodott, a cegtol kaptam egy home premiumot ami x64-es, nekem boven megfelelne, de valamiert a ms windows virtual pc inditas utan azt irja ki, hogy nem megfelelo az operacios rendszer (vagy valami hasolnot)
ha jol olvastam a ms honlapjan az van irva, hogy home premiumon is mukodik, lehet, hogy megsem?
ha mar ennyire belebonyolodtam, a ms-os virtual pc-nel van jobb megoldas? ezt mar regota meg akartam kerdezni a nalam okosabbaktol, sajnos az autodiag szoftverek miatt szuksegem van az xp-re
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Facebook és Messenger
- Xbox tulajok OFF topicja
- Fűnyíró topik
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Kuponkunyeráló
- Sorozatok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest