Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
joysefke
üzenetére
Felhívtam a MS ügyfélszolgálatát, hogy nem megy a win 7 Enterprise, mert aktiválni kéne, (a problémát lásd lennt) Két emberrel beszéltem, az első nem érezte magát illetékesnek, a második meg csak azt szajkózta, hogy "az aktivációért felelős rendszerfájlok megsérültek, telepítsem újra az egészet"

Mit tegyek? Lehet egyáltalán a Win 7 Enterprise 90 napos trialját telefonon keresztül aktiválni?
J.
letöltöttem a microsoft oldaláról egy Win 7 Enterprise 64bit telepítőt amelyet sikeresen fel is installáltam. Elvileg 90 napos triál verzió, ennek ellenére tegnap vagyis kb 2 héttel az installálás után elkezdte dobálni az üzeneteket, hogy az aktivációs periódus lejárt, valószínűleg szoftverhamisítás áldozata vagyok, stb. Egyszer ki is kapcsolta a gépemet.
Mit tegyek? Nem akarom az oprendszert újra rakni és szeretném a 90 napomat kihasználni. A gépnek, amelyre felraktam nincsen netje. -
válasz
joysefke
üzenetére
Hali!
Ha játékhoz kell, akkor ne foglalkozz az XP Mode-al, mert azt nem arra találták ki. Helyette inkább telepíts egy Vmware Player-t (ingyenes) és ez alá feltelepíted virtuális gépként az XP-t. Ezzel lehet ilyen dolgokat elkövetni: [link]
Fire.
-
Laccoss
addikt
válasz
joysefke
üzenetére
Ha az integrált vga a behelyezett memóriamodulok kapacitásából veszi le a memóriát, akkor 4gb-nál elég 32bit, de ha integrált vga és van külön memóriája, vagy vga kártya aminek szintén van külön memóriája, és 4gb+vgaram miatt már 64bites oprendszer ajánlott.
Persze függ attól is hogy milyen hardvereszközök vannak, mert pl. egy nem 64bites proci, vagy régi nyomtató, scanner (amihez nincs 64bites driver) esetleg keresztül húzzák a 64bites rendszer iránti törekvést.
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háztartási gépek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen notebookot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Házimozi belépő szinten
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Poénkodtam.
de ha van mellette video memória is akkor már tegyél fel 64 bitest. Magyarul: tegyél fel 64 bitest.