Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
joysefke
üzenetére
Felhívtam a MS ügyfélszolgálatát, hogy nem megy a win 7 Enterprise, mert aktiválni kéne, (a problémát lásd lennt) Két emberrel beszéltem, az első nem érezte magát illetékesnek, a második meg csak azt szajkózta, hogy "az aktivációért felelős rendszerfájlok megsérültek, telepítsem újra az egészet"

Mit tegyek? Lehet egyáltalán a Win 7 Enterprise 90 napos trialját telefonon keresztül aktiválni?
J.
letöltöttem a microsoft oldaláról egy Win 7 Enterprise 64bit telepítőt amelyet sikeresen fel is installáltam. Elvileg 90 napos triál verzió, ennek ellenére tegnap vagyis kb 2 héttel az installálás után elkezdte dobálni az üzeneteket, hogy az aktivációs periódus lejárt, valószínűleg szoftverhamisítás áldozata vagyok, stb. Egyszer ki is kapcsolta a gépemet.
Mit tegyek? Nem akarom az oprendszert újra rakni és szeretném a 90 napomat kihasználni. A gépnek, amelyre felraktam nincsen netje. -
válasz
joysefke
üzenetére
Hali!
Ha játékhoz kell, akkor ne foglalkozz az XP Mode-al, mert azt nem arra találták ki. Helyette inkább telepíts egy Vmware Player-t (ingyenes) és ez alá feltelepíted virtuális gépként az XP-t. Ezzel lehet ilyen dolgokat elkövetni: [link]
Fire.
-
Laccoss
addikt
válasz
joysefke
üzenetére
Ha az integrált vga a behelyezett memóriamodulok kapacitásából veszi le a memóriát, akkor 4gb-nál elég 32bit, de ha integrált vga és van külön memóriája, vagy vga kártya aminek szintén van külön memóriája, és 4gb+vgaram miatt már 64bites oprendszer ajánlott.
Persze függ attól is hogy milyen hardvereszközök vannak, mert pl. egy nem 64bites proci, vagy régi nyomtató, scanner (amihez nincs 64bites driver) esetleg keresztül húzzák a 64bites rendszer iránti törekvést.
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Posta, csomagküldés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Konteó topic
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Poénkodtam.
de ha van mellette video memória is akkor már tegyél fel 64 bitest. Magyarul: tegyél fel 64 bitest.