Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Pontosan ekkor érkezik a One UI 7
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
A start menübe helyezés az a programtól függ, ugyanúgy mint a tálca.
Azért kerül oda, mert oda le van húzva az asztal..
Ha kikapcsolod az asztal eszköztárat akkor sztem kipakolja az asztalra mindet...
Start menü jobb katt->eszköztárak->asztal - de így minden ottani ikon ki fog kerülni az asztalra. szerintem..
-
-
-
sz.j
nagyúr
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Mint ahogy fentebb is írtam, leszeretném tölteni majd használni a win7 90 napos próbaverzióját, de sajnos eddig nem sikerült, mert nem találtam a letöltési linket és nem értettem, hogy miért.
Most viszont az egyik weboldalon lévő cikkben ezt olvastam:
"Fontos, hogy habár a Microsoft leginkább a nagy céges felhasználókra gondolva tette közzé a Windows 7 Enterprise RTM verzióját, a TechNet weboldalán nem nézi, hogy kik vagyunk (csupán az identitásuknál kell egy kicsit kamuznunk). Magyarán egy kis hazugság árán bárki letöltheti a 90 napos próbaverziót, amihez csak egy Live ID azonosítóval kell rendelkezni...."Ez most igaz?
A sima user ezek szerint ki se próbálhatja, vagy kamu az egész és bárki használhatja 90 napig??? -
Hali!
Ahogy Morden24 is javasolta, ez esetben x64.
Még annyi kiegészítés, ha az XP Pro-ban használtad/kihasználtad azokat a plusz szolgáltatásokat, amiben több az XP Home-nál, akkor valóban alaposan vizsgáld át az összehasonlító táblázatokat.Csak egy példa, pl Home Premium-ban nincs Group Policy(csoport házirend), ez csak Pro és Ult.-ban van, stb...
Fire.
[ Szerkesztve ]
-
Hali!
Próbaváltozat linkjét az Első hozzászólásban megtalálod.
"Most egy xp prof-ot használok, melyik win7 az ami ennél gyorsabb, ill. többet tud?"
Végül is Home Basic változattól felfelé mindegyik, de egy átlagos user számára a Home Premium lehet az ideális választás.
Itt van 2 összehasonlító táblázat: [link] [link]Fire.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ukrajnai háború
- Macska topik
- Teclast Tablet Topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nyomtató topik
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- További aktív témák...
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET/PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc
- Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii (Steam)