Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Yettel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Google Pixel topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
Direkt kipróbáltam és simán fut mialatt bármi mást csinálok. hat eppen ezert.
Akkor keszits Rendszermentest az is eltart egy ideig es addig ugye pl nem sakkozunk, vagy mast csinalunk mert magat a rendszermentest kesziti akar kulso progi akar a sajat rendszermentojevel, epp delutan probaltam ki mindkettot, Mivel eleg sokaig tart amig az Arnyek masolatbol elkesziti a lemezkepet, siman at megy Alvoba, en is mindig lokdostem az egeret hogy ne szunyaljon. Es mi van akkor ha Hibrid alvas-ra van beallitva az Energiagazdalkodas?
Arro nem is beszelve hogy az MS is beismerte mar hogy igen is kell az NTFS-re a toredezetsegmentesito regen jo marketing duma volt ma meg mar valosag. Megneznem hogy ha a MFT teljesen toredezett lesz milyen gyors lesz a geped.
Amugy fizetnenek liszenszet a DiskKeepernek? Toluk vettek at csak le van butitva.
A Lapozofajl pedig egyeni dontes abban igazad van hogy -szerintem - is keves a 250 Gb nalam 2 Gb fizikai mellett 1040 a lapozofajl merete.
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GAMING PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest