- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi84
aktív tag
kérdés még mindig él
-
Tomi84
aktív tag
hupp
-
Tomi84
aktív tag
senkinek sincs ötlete?
-
Tomi84
aktív tag
csak a kliensek. A Szerverben egy Matrox G450 videjókari van, szépen megy 1280x1024-ben, 32bites színmélység mellett. A kliensekben 865G integrált videókártya van, 8 mega megosztással. Lokálisan gyönyörűen mennek, 1024x768-at, 32bites színmélység mellett. A csatlakozásnál ki tudom választani a felbontást, ami működik is, továbbá kiteszem teljes képernyőre. Viszont a színmélységet nem tudom 256-ről átállítani. Se lejjebb, se feljebb.
-
Tomi84
aktív tag
hupp
-
Tomi84
aktív tag
Így röviden egy évvel az előző kérdés után újabb jelentkezett.
A terminal server remekül müxik: Application Server-ként üzemel, 4 Terminal be van licenszelve, szóval elméletben minden oké. Most az egyetlen problémám az, hogy a terminal klienseknél a színmélység csak 256 szín lehet. Van erre valami megoldás, hogy magasabb is legyen? Egyszerűen sehol nem tudom magasabbra állítani, a szerveren a beállítások között sem találtam ilyet.
Valakinek valami tapasztalata? -
Tomi84
aktív tag
Helló
Egy win2k advanced serverrel nyúzzuk egymást, és határozottan ő áll nyerésre.
Beállítottam rajta az active directoryt, local policyt, stb.
Egy win2k prof. kliensre feltettem a Terminal Kliens progit, és onnan próbálok meg csatlakozni. A csatlakozásnál minden oké, megtalálja a szervert, elfogadja felhasználónevet jelszót, de aztán olyat ír ki, hogy a local policy nem engedi hogy interactivelly (vagy mi az élet...) csatlakozzon. Ha a felhasználónak adminisztrátori jogokat adok, akkor engedi csatlakozni, viszont köbö 2 perc után kihal az egész rendszer.
Van valakinek valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth hangszórók
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest