-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
iszoke
senior tag
válasz
Melorin #14167 üzenetére
Váltás Linuxra?
"Kötelező" nem lesz váltani, a Microfos csak a terméktámogatást fogja befejezni, de ettől még a Win10 használható marad. Hogy mennyire lesz biztonságos az már más kérdés, de valószínűtlennek tartanám miszerint sokkal sebezhetőbb maradna, mint a Win11, vagy azt, hogy más szoftverek rövid úton lemondanának róla. Egy darabig szinte biztos maradni fog még, addig pedig kiderül, sikerül lenyomni ezt a rakás reklámot a felhasználók torkán, vagy bebukik az egész és kollektíve elküldik a céget virtuális éghajlatra.
Kbali
Elnézést kérek ha esetleg nem rám céloztál, de köszönöm szépen, tudtam értelmezni. Az, hogy nem fejtettem ki úgy mint te még nem jelenti, hogy nem értettem. -
Melorin
addikt
válasz
Melorin #14155 üzenetére
Máig bírtam a Win11-et. Számomra élhetetlen ebben a formában.
Nem bírok vissza-tabolni a játékba, csak ha kétszer rákattintok a tálcaikonjára, akkor dob vissza bele. Nem bírja megjegyezni az alapértelmezett audio eszközt, folyton arra az eszközre ugrik át a hang amit legutoljára csatlakoztatok, nem bírom lefixálni az alaplapi kimenetre a hangot. Vért izzadás mire egy másik appra tudom állítani egy fájlformátum megnyitását és még sorolhatnám. Remélem ezek a jövőben megoldódnak, mert ha egyszer "kötelező" lesz átállni a 11-re és továbbra is ilyenek fogadnak, nem tudom mi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest