-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
attilam #3120 üzenetére
Jó, igaz, én csak a népszerűbbeket telepítgettem, pl. Fedora, Ubuntu és családja. Ott amíg el nem vittem a folyamatot a végéig, partícionáláson, egyebeken keresztül, és azt nem mondtam, hogy na most akkor telepíts, addig nem nyúlt hozzá. Ehhez hozzászokva, Winnel sikeresen lezúztam egy adatpartíciómat így
-
válasz
attilam #3032 üzenetére
Nálam insider koromban minden tip-top működött és nálam is a proci volt a "gyenge láncszem".
Megkérdezhetem, honnan töltötted le a telepítőt?
Ja és az aktiválás is úgy ment mint 10-es ként? nekem eredeti win10-em van, csak belépek a fiókomba és már aktivált is a rendszerem. Ez tiszta telepítésnél is működik. de 11 esetén is? -
embe
nagyúr
válasz
attilam #3032 üzenetére
Ez a szitu nálam is. Dell laptop, TPM: 1.2, Intel i5-600U proci.
Nyáron, mivel developer csoportban vagyok, engedte frissíteni 11-re.
Most az update fül alatt jelzi, hogy a lapos nem alkalmas a 11 futtatására.
Én is fel akarom tenni tiszta telepítéssel. Csak tartok attól, hogy a belakott gépet feleslegesen fogom letörölni, mert utána nem engedi normálisan telepíteni.
Bár valahol azt írták, hogy dob egy figyelmeztetést, és utána engedi a telepítést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged