- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClioRS
őstag
válasz
gyenesmartin #17572 üzenetére
Ha megnézted a TreeSize-zal és esetleg a Windows/Installer mappád a ludas, akkor a PatchCleaner programot érdemes megpróbálni a takarításhoz. Bár win 10 volt, de nekem sikerül majdnem 70 gigát felszabadítani nemrég barátnőm gépén.
-
King Unique
titán
válasz
gyenesmartin #17572 üzenetére
A pontosan mi mennyit foglal és lemezterület felszabadítása témában lásd a társtopikban leírtakat, ahol adott a lehetőség pl. TreeSize Free programmal megnézni mi mennyit foglal, valamint szükség esetén különféle módszerekkel lemezterületet felszabadítani.
"Jobb egérgomb tulajdonságoknál 370GB a foglalt, de ha az összes mappát (rejtetteket is) összeadom 200GB-nál megállok."
Persze hogy nem jön ki, ha a beépített fájlkezelőben történik, ahol alapesetben a rejtett és védett rendszerfájlok megjelenítése biztonsági okokból be sincs kapcsolva, meg NTFS fájlrendszer lévén nem feltétlen van minden rendszermappához, azok tartalmának listázásához hozzáférési engedély (példa).
-
Sanyi52
tag
válasz
gyenesmartin #11752 üzenetére
Nálam is így van. Viszont nem mindegyik szövegszerkesztőnél, mert váltogatja. Én a kurzor színét középkékre tettem és a méretét is növeltem, így már boldogulok vele.
-
Taci
addikt
válasz
gyenesmartin #11752 üzenetére
Próbáld meg a beállításokban átállítani egy másik típusú kurzorszettre, mentsd el, aztán állítsd vissza, hátha az megoldja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xbox Classic / Xbox 360
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest