Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
válasz
Nagymelák
üzenetére
[link] - ezeken elkezdtem végigmenni, és nálam konkrétan a 3. pontban írtak végrehajtása után villámgyors lett, azt hittem, ezzel meg is oldottam, de nem. Sajnos a gép legközelebbi bekapcsolása után visszatért a jelenség, és most már a 3. pontban írt megoldási javaslat sem segít.
-
King Unique
titán
válasz
Nagymelák
üzenetére
Nem, a Rufus a GPT-UEFI sémánál alapértelmezetten eleve FAT32-re - az a standard UEFI boot esetén - formáz, ami úgy biztosan Secure Boot kompatibilis, meg a kiszivárgott W11 dev ISO-nál is mert abban nincsen 4 GB-nál nagyobb méretű fájl, NTFS-re UEFI-nél max. akkor ha az
install.wimnagyobb 4 GB-nál, viszont az utóbbi pont Secure Boot inkompatibilis lehet, ami egy másik válaszban nemrég már el lett magyarázva.(#330) BiP:
NTFS-sel UEFI módban akkor működik, ha támogatja olyan fájlrendszerű pendrive-ról a bootolást az UEFI firmware, lásd a linkelt választ. + A Rufus UEFI-NTFS megoldásával, de az utóbbinál pont szükség lehet a Secure Boot kikapcsolására. -
BiP
nagyúr
válasz
Nagymelák
üzenetére
Ezt a FAT32-t én se értettem, szerintem NTFS-sel is mennie kéne.
Sőt, FAT32-nél van egy 4gigás file korlát, nem tudom a win11-es wim belefér-e.#327 gyulank : az a gond, hogy elbeszéltek egymás mellett. Te nem írod le egyértelműen, hogy mit csináltál meg ("nyilván megcsináltam", ja, csak nem írtad le a többieknek), hogy haladsz, stb. csak utalgatsz (csomóból első, második.stb.), a többiek meg kénytelenek találgatni, mert nem tudják, hogy a felsoroltakból mit csináltál meg, mi a jelenlegi statusz.
Kulcsok: nem merem biztosra mondani, de az eddigiekből azt vettem ki én is, hogy nem kell kulcsokat külső helyről betöltened, hanem csak legeneráltatod a biossal. (lásd #322).
De ezek szerint ezt a lépés még nem volt meg. (nem tudjuk).
És nem tudom, mennyire számít, de nekem pl. nem aktív a Secure Boot, mégis minden csupa zöld. -
Geth
veterán
válasz
Nagymelák
üzenetére
Most mindjárt leírja sírva, hogy ezeket már megcsinálta.
Inkább az a furcsa, hogy egy csomó más opciót teljesen ignorál, pl. másik gépen megy-e a pendrive, más ember ránézett-e már a lapjára, próbálta-e kézzel betolni az MS kulcsait, adtam linket a PreLoader-re, azzal is lehet hash enrollt csinálni, stb.
Vagy írhatna az asrocknak, ez eszembe se jutott eddig, pedig kézenfekvő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PH!uvar - avagy úgyis arra megyek, hát elviszem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Salgótarján és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Alienware 17r4 olvass
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest