- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
Feltettem ezt a
rakás szart.Én minden build-jét élvezettel próbáltam ki anno a Win7-nek (2009 legelején), de még a Win8-Win10-et is simán próbálgattam alfa-béta állapotban és tetszett, de az, hogy nem tudom se kisebbre venni a start menü ikonokat, se nem tudom megszüntetni az összevonást, az egy rakás szar. Win10-ben is mindig az első dolgom hogy megszüntessem az ikonok összevonását.
De legalább kisebbre tudnám venni (eddig: kis ikonok használata, de ebben nincs benne) , hogy ne foglaljon el ennyi helyet az amúgyis alacsony UW monitoromból, de nem.
Akkor legalább tudnám oldalra tenni, de nem.
A tálca és az ezzel kapcsolatos UX elkúrásán kívül alig van benne újdonság, szépek az animációk, emiatt mintha gyorsabbnak érződne, aztán ennyi.
Remélem a végleges verzióban visszahozzák a régi tálcafunkciókat, mert ettől agyhúgykövet kapok. Persze aki eddig is összevontan használta (gondolom a többség), annak nem zavaró.Reméltem, hogy mondjuk a skálázással végre csinálnak valamit, ehelyett csiszoltak az UI-n meg elkúrták a tálca UX-et. Király... bár mostanában kb ennyit tud a MS.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 16" i9-13950HX 64GB RAM 1TB Nvidia RTX 3500 ADA 12GB 1 év gar
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest