Hirdetés
- Android szakmai topik
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Gear S3 - második kör
-
Mobilarena
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
"Ez egy ilyen felesleges látszatfejlesztés lehet"
Főleg, hogy 10-esen, de szerintem a W7, vagy talán a Wista óta, amióta az óra alatt ott a dátum, ez középre igazítva volt kiírva.
Faxnak ezt (is) variálni?
Jó az úgy, ahogy 10-esen van :
A rendes gépemre még nem raktam fel a 11-et, mert az most kvázi munkaeszköz a home office miatt, így azt csak kérdezni szeretném, hogy a középre igazított ikon sort sikerült -e már a dizájnereknek tényleg középre igazítani?

Mint ahogy egy korábbi insider buildben volt.
[link]
Nem ez lesz az egyetlen kizáró ok itthon a W11 telepítése ellen, hanem, ahogy írtam, dolgozok rajta, nem akarok semmi ezzel kapcsolatos kellementlenséget, és, hát, tetézi a bajt, hogy AMD Ryzenem van, és a hírek szerint azon most valamiért lassabban fut, mint kellene...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest