- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
confuser
senior tag
válasz
this is life #6918 üzenetére
Esetleg még ott a Minden beállítás > Könnyű kezelés > További lehetőségek > Szövegméretezés csúszka
-
confuser
senior tag
válasz
DeerDawe #6672 üzenetére
Nekem 930-on 300%, 250% és 225% van. 300% az alap, 4 gyorsikonnal és 1 soros multitask képernyővel. 250% és 225%-on 5 gyorsikonom van, 2 soros multitask képernyő, de a betűméretek azért eléggé eltérnek közöttük. Az utóbbi kettőről (250%, 225%) csináltam most 2-2 screenshotot.
-
confuser
senior tag
válasz
DeerDawe #6668 üzenetére
640-en nem biztos hogy menni fog. Felbontás és kijelzőméret-függő. Settings > System > Display > Size of text, apps, and items on the display > minél jobban lehúzod a csúszkát, annál több minden jelenik meg a kijelzőn.
Amúgy nekem is bejön ez a testreszabhatóság, de a betűméret sok helyen túl kicsi lesz tőle. Olvasható, jó a szemem, de már kényelmetlenül kicsi. Nekem igazából csak egyetlen olyan elem van, amit kicsinyítenék a legnagyobb verzióhoz képest, az pedig a gyorselérési eszköztár. Ott az 5 elem sokkal bejövősebb a 4-nél. A multitask képernyőn nekem nem ad túl sok pluszt a két soros megoldás. 1080p-s kijelzőkön ha nagyon kicsire veszed, akkor még annyi haszna van, hogy phablet-es UI-t tudsz csinálni (bár az lehet már tabletesnek számít) az erre felkészített UWP-s appoknál. Például a messaging appban van egy oldalsó sáv, kapcsolatonként kisképekkel, és így egyből tudsz a beszélgetések között váltani.
-
confuser
senior tag
Alapvetően ezek a konfigurációs update-ek azért vannak, hogy a következő build-re felkészítsen. Ez csak egy kis mellékes, hogy egy-két dolgot rendbe tesz.
Más: eddig tudtam megállni, felraktam én is a 10-et a 930-ra. Nem ismételgetnék senkit, csak azokat írom le, ami a topic követése után is újnak hatottak.
Kezdőképernyő:
HR nélkül 2 app híján mindent meghagyott vagy az új verzióra cserélte a kezdőképernyőn: az egyik az adatforgalmi segéd, a másikra még nem jöttem rá, mi volt (talán a Here Transit, de nem mernék rá megesküdni).Billentyűzet:
Ha szöveg közepébe lépek, és nyomok egy entert, a sortörés létrehozása után a szöveg végére ugrik a kurzor. A magyar swipe sokat fejlődött a kezdeti buildekből 8.1-re trükközötthöz képest. A helyesírás ellenőrző az általa nem ismert szavak utáni szót is aláhúzza, noha azt már ismeri.Edge:
A zoomolás nagyon fura. Nem arra gondolok amit írtatok, hogy mobilnézetben nem lehet zoomolni, hanem hogy asztali nézetben nem tudok úgy az oldal szélén lévő elemre zoomolni, mint az IE-ben. Szerintem az az oka, hogy az IE két ujjal is engedte az oldalt "pinch" közben is oldalra húzni az oldalt, az Edge meg nem.Store:
Letöltötte magának amit akart, de két letöltés kötött azért elmélázott látszólag ok nélkül.Alapvetően nagyon jó, használhatónak tűnik már a mindennapokban, reggel ébresztett is. Itt-ott még reszelni kell, láttam néhol röccenéseket, de nem vészes.
-
confuser
senior tag
válasz
Ice_Man22 #6632 üzenetére
Persze hogy nem jelent meg ez a hiba az ezelőtti buildben, mert ez a mostani build hibája. És igen, olvasással is veszélyes preview buildeket telepíteni, de ha valaki mégis vállalja a kockázatot, legalább informálódjon előtte (hogy egyáltalán miféle kockázatot / bugokat is vállal), és ne utána.
-
confuser
senior tag
válasz
#40993792 #6541 üzenetére
Extrák+info rész "Lumia Denim"-nek írja a szoftvert, de máshol W10M-et ír és a valós build számot látja. A megjelenése és működése alapján egyértelműen nem Denim (ezen túl, nem is lehetséges az OTA downgrade, ha jól tudom
).
A kettő nem függ össze. A firmware és az OS lehet eltérő, nagyon sokszor volt már rá példa (PfD idején az OS mindig egy verzióval előrébb volt, mint a firmware).
-
confuser
senior tag
válasz
chipesz #6456 üzenetére
Hát igen. De ha nem is akarnak radikálisat fejleszteni rajta, még mindig ott van a legkézenfekvőbb hiányossága: hogy csak fix 5 appnak az értesítései lehetnek kint (cáfoljatok meg, ha nem, nekem még mindig nincs fent a 10).
Miért ne lehetne kint azoké (az összes közül), amelyikeknél épp van értesítés? Jó tudom, így is lassan jelenik meg az óra és az értesítés is, pedig fix elemeket kell csak vizsgálnia, és ez is növelné az akksifogyasztást, mert több appot kell monitorozni már a feloldás előtt... bár az utóbbiban nem vagyok biztos. Végülis ha jön értesítés, azt lezárt telefonnál is megkapja a telefon, sőt ha be van kapcsolva az Action Center, még meg is jelenik néhány másodpercre a notification banner-ben...
Szerk.: Amúgy a Live Lockscreen Beta-t nem baj hogy lelőtték, ott 8.1-en koncepciós hibák voltak a működésével (persze ezen 10-zel javíthattak volna). Gondolom a Tetra Lockscreen-nel ugyanez volt a helyzet.
-
confuser
senior tag
Meg a lockscreen feloldása megint más lett. Jól néz ki.
Másrészről meg okos megoldás is. Így "ráér" betölteni a háttérben az animáció alatt a kezdőképernyő, ha épp nincs a memóriában. És egész jól is néz ki, illik a mostani zoom-in zoom-out animációk közé ez az új animáció. De magán a lockscreen-en van még mit optimalizálni, még mindig van egy kis késés az óra megjelenéséig. Azt viszont nem értem, hogy miért nem akarják (akarták) modernizálni kicsit a zárképernyőt (írták, hogy a közeljövőben nem lesz változás).
-
confuser
senior tag
Urak, tájékozatlanul ne adjunk infot másoknak...
10581-re lehet frissíteni 8.1-ről, 10166-ról, 10536-ról, 10549-ről és 10572-ről.
-
confuser
senior tag
válasz
chipesz #6372 üzenetére
Én nem várnék semmi extrémet tőlük. Tekintve a megfogalmazást (with the new builds), amit a Windows Central is figyelmen kívül hagyott (ők csak a mobilra fókuszáltak, pedig Gabe ezt sehol nem írta), szerintem csak ugyanazzal a buildszámmal jönnek ki egyszerre PC-n és mobilon.
Gabe azt írta, holnap (ottani) reggel majd mond további részleteket (jobb esetben a buildeket is kiadhatná...).
-
confuser
senior tag
Ma már nem fog jelezni.
We are working on doing something we've never done before with new builds...but not today.
-
confuser
senior tag
válasz
Tapipapi #6362 üzenetére
Milyen listában nem látod a 930-at?
@tomboy0013
Nem a keresőgombra gondolok, hanem arra, hogy ha elkezded írni a címsorban a keresendő szót, akkor a címsor felett dob ajánlásokat = live search. Ha ezekre kattintasz, az mindig Bing keresés lesz, de ha végigírod a szót és entert nyomsz, az már a beállított keresőmotor.@DeerDawe
Az utolsó két buildben nem volt Android alrendszer. De egyébként maga a Project Astoria nem is erről szól, hanem a könnyű portolásról, és nem a natív futtatásról. Az általad írt trükközéseket nem ismerem, de a mostani helyzetben nem hiszem, hogy működne. -
confuser
senior tag
válasz
tomboy0013 #6360 üzenetére
Illetve hiába van beállítva keresőmotornak a Google néha így is Bing keresést csinál... Ki érti az ilyen bugokat....
Elvileg úgy működik, hogy a live search rész az a keresőmotor csere után is Bing, de ha végigírod a címsorba amit keresni szeretnél, entert nyomsz, akkor a beállított keresőmotorral fog keresni.
Remélem ma jön valami új build, bár kétlem...
Tegnap azt írta Gabe, hogy ma vagy holnap. Úgyhogy inkább 50%-ot mondanék.
-
confuser
senior tag
HaZse, írj inkább az MS-nek ahelyett hogy itt vergődsz. Volt már rá precedens, hogy vissza tudtak állítani adatot. Írd le, hogy milyen jelentősége van az elveszett SMS-eknek, aztán hátha bejön. Egy biztos, mi innen nem fogjuk az ujjunkból kiszopni az SMS-eidet. Okoskodni tudunk, feljebb linkeltek SMS-t SD-re mentő appot, meg hogy ilyen helyzetben nem kellene tesztelgetni a telefonnal, de ez mind csak olyan, mint szarnak a pofon. Az SMS-ek elvesztek, neked kellenek, akkor próbálj meg tenni érte valamit. Ezért van MS support, foglalkoztasd őket kicsit.
-
confuser
senior tag
válasz
Boonen007 #6100 üzenetére
Úgy emlékszem azt írta, ha minden rendben akkor legkorábban kedden jöhet a 10575-ös. Nem feltétlenül rossz a build, nem azért nem adták ki... van egy belső szabályzásuk, hogy milyen teszteket futtatnak le egy builden, mielőtt kiküldik Insider Fast Ringre. Insider Fast Ring előtt még 3 (három!) MS Ring van. Ezeken "átlöködni" a buildeket időbe telik. És bizony előfordul, hogy egy-egy build fennakad valamelyik rostán, ezért nem szeret Gabe sem ígérgetni, hogy akkor 4 nap múlva jön az új build. Eddig kétszer tette ezt meg, az első alkalommal pont fennakadt a build az utolsó szűrőn (nem kis felháborodást kiváltva), a második alkalom pedig pont most van, a 10575-ös buildnél jövő keddre. Majd meglátjuk, hogy alakul.
@Endii
WDRT gépről. -
confuser
senior tag
válasz
tomboy0013 #5590 üzenetére
Azért ez nem válasz a kérdésre (főleg a hsz-e alapján, teljesen bizonytalan az egész témában, 1 hszben van vagy 6 kérdése).
A lényegi különbség hogy slow-ba csak azok kerülnek, amik viszonylag stabilak kevés buggal, fast-ba viszont sokkal alacsonyabb elvárásokkal is bekerülhetnek buildek. Ez azt is jelenti, hogy fast ringre sokkal több build kerül ki, általában újabb build érhető el benne, de jóval bugosabb, lassabb lehet.
-
confuser
senior tag
Hát szvsz a skype úgy fos, ahogy van. Nekem asztalin is ilyen lassú, bár érdekes módon az asztali OS-sel mindenki türelmesebb (én is), főleg betöltési idők tekintetében (pl. böngészők nagyon lassan nyílnak asztalin mobilhoz képest), de mobilon már egy röccenés miatt is harapunk.
Szerk.: De mégegyszer mondom, ennyire csak a telepítés utáni első indításkor lassú, utána mindig sokkal gyorsabb. Szerintem egyszer ki lehet bírni. Utána 2-3 mp a hidegindítás. Az is sok, de nem ennyire.
-
confuser
senior tag
válasz
ZavaBalazs #5555 üzenetére
Igen, az. Bocs
@Blyan
Első indítás bejelentkezés nélkül WP8.1-en is ilyen. Utána már sokkal gyorsabb, azért is lépett ki vissza gombbal a srác a windows gomb helyett belőle, hogy megmutassa milyen gyors bejelentkezett állapotból az indulás, csak elszúrta, mert a skype nem csak az agentet működteti ilyenkor továbbra is, de az app is a háttérben marad, így onnan hozta vissza a telefon... (próbáld ki, WP8.1-gyel is ugyanígy működik). Be kellett volna zárnia rendesen, de mostmár mindegyAmúgy a messaging appba integrált skype 1000x gyorsabban indul, és nincs is szükség legtöbbször a "teljes" skypera, úgyhogy én tuti azt fogom használni.
-
confuser
senior tag
válasz
chipesz #5552 üzenetére
Engem legjobban az a minden eddigi, és ezen a videón is látható dadogás zavarna napi használatnál, amit a háttérben lévő alkalmazásokhoz lépő animációnál produkál minden telefon minden egyes alkalommal. Persze ez egy apróság, és biztosan meg lesz oldva RTM-re, de engem még videón keresztül is nagyon zavar
-
confuser
senior tag
Mindenki nyugodjon le a picsába
Gesztusvezérlés:
Microsoft Edge Dev: Assuming you're referring to swiping back/forward to navigate, we're working on bringing those back! -
confuser
senior tag
válasz
Plazmacucci #5432 üzenetére
How the iris scanner on the Lumia 950 and 950 XL works
4 kamera, elöl összesen 3. Bár a harmadik kicsit feleslegesnek tűnik.
-
confuser
senior tag
válasz
Plazmacucci #5420 üzenetére
Felismerni/=szelfizni. De amúgy látszik is az infra a videóban, a telefon jobb felső sarkában egyből felvillan egy vörös pont, amikor megnyomja a power gombot
-
confuser
senior tag
válasz
Plazmacucci #5415 üzenetére
Jah, hogy az. Hát, lehet hogy ott is közrejátszik a több RAM és gyorsabb CPU. Persze a build is újabb.
-
confuser
senior tag
válasz
Plazmacucci #5404 üzenetére
Mit szeretnél ezekből látni a mi buildjeinken? A fent taglalt mindkét feature-höz új hardware kell, szóval lehet hogy a kezedben lévő szoftver már most is tudja, de a kezedben lévő hardware nem...
-
confuser
senior tag
Iris scanner működés közben 1:04 - az eventen nem igazán látszódott jól, itt igen. Elég gyorsnak tűnik, és azt is megválaszolja (láttam értetlenkedéseket), hogy hogyan működik Glance mellett. Röviden annyi, hogy a bekapcsológombot (vagy duplakoppot) nem hagyják ki a folyamatból, így az iris scanner sem megy állandóan.
Continuum módok - 2 különálló képernyő, képernyő tükrözés, 1 kijelző + 1 touchpad. Volt az utóbbi kettőről szó korábban is, de még nem láttam működni őket. Állat
-
confuser
senior tag
Tehát ebben az esetben hosszútávon aszinkronban maradnak, vagy akár örökre. Viszont tfh egyszerre jön a TH2 PC-re és mobilra (most mindegy, hogy mikor). A desktop ugyanúgy fogja kapni a patcheket WU-n, a mobil meg ugyanúgy nem fogja tudni ezeket megkapni, csak a következő frissítési hullámban. Tehát lényegében a Day0-t leszámítva soha nem is lehetnek egy szinten... Persze erre jó az OS modulok egy részének appba kiszervezése, mert Store-on keresztül azok mehetnek, de a core részeknek továbbra is csak az update út járható, ami ugye időigényes... Na mind1, ez már lassan fingreszelés, majd meghallgatom, mit makognak jövő kedden.
-
confuser
senior tag
Na várj. Az tiszta, hogy PC-n WU-n mennek a patch-ek RTM 10240-re, mobilon viszont nincs WU, csak teljes build. De azt mi akadályozza, hogy a mostanáig felpatchelt mobil 10240.millióeggyel kiadják a 950-eket, 2016Q1-ig befejezik a TH2-es RTM buildet PC-n és mobilon, és ott szinkronupdatelnek TH2-re mindent? Ha jól rémlik, semmilyen ígéret nincs TH2-re.
-
confuser
senior tag
Patchekre gondolok. Ugyanúgy, ahogy a 10536.1003-at patchelték 10536.1004-re. Winbeta-n írták, hogy a 10240-es build-ből millióegy verzió van, és a mai napig patchelik, pont a 950-esek miatt. Aztán jött a hír, hogy lehet, hogy mégis inkább megvárják a TH2-es RTM-et, aztán meg woland megingatta ebben a hitem...
-
confuser
senior tag
Ki mondta, hogy azonnal kell? Szépen foltozgatták a 10240-et a háttérben, az "éles" buildeket meg fejlesztik az év hátralévő részében, december 31-én meg azt mondják, kész, és 2016 január februárjában a szokásos"gyors" szolgáltatói upgrade folyamatot lenyomják. Gyakorlatilag ez a worst-case.
-
confuser
senior tag
Akkor vagy előbb befejezik mobilon a TH2-őt, mint asztalin (ami az eddigiek szerint elég esélytelen), vagy hibás az értesülés, miszerint a 950 és 950 XL nem egy patchelt régebbi (valószínűleg 10240-es) buildet kapja meg.
De mostmár várjuk meg az október 6-ai eventet, nincs az olyan messze, hátha elmondják, mik a terveik. Addig csak spekuláció, amit csinálunk.
-
confuser
senior tag
Az a néhány hét szerintem bőven november lesz, ami azt jelenti, hogy "ráérnek" október 2-3. hetéig az RTM-mel.
@Zavabalazs: Azóta változott a terv. Megvárják a TH2 stabil RTM buildet.
@erahurka
Nem lesz már PfD, csak Insider. Gabe írta 1-2 hete twitteren. De igen, régebben az RTM jött PfD-n, Firmware nélkül. -
-
confuser
senior tag
(#4514) honeker
Nem csoda hogy a 10166-ot ajánlja fel, hiszen épp ezt írtam le, hogy a 10512-re csak a 10166-on keresztül tudsz eljutni, az újabb build - amihez ez már nem kell - meg még nincs kint (10536). 200 Insidernek kicsusszant véletlenül, ráadásul egy bugosabb kiadása, de ennyi. A többieknek elvileg jövő hét elején jön ki a javított 10536.(#4515) Levwi
Igen, vissza kell majd flashelned a 8.1-et, ha nem akarsz örökre ezen a builden ragadni. Egyébként nem tudom, mit kell ezen meglepődni. Insider FAST ringben vagy, aminek az alapköve, hogy ne lepődj meg adatvesztéseken, HR-eken, újraflasheléseken. Én csodálkozom is, hogy egy ilyen frissítési bug miatt visszatartották a Fast ringtől. Ha a Slow ringtől tartják vissza, azt mondom oké, de a Fast ringnek pont ez lenne a lényege, hogy ontsák ki magukból a buildeket, amik jó eséllyel nem csinálnak téglát a telefonokból. Ha neked ez így nem fér bele, akkor lépj vissza egyet (Slow ring), vagy kettőt (ki az Insiderből).(#4517) honeker
Én a helyedben felraknám a 10166-ot, az elég stabil volt (a beszámolók alapján), és mikor felrakta, akkor lépj ki az Insiderből addig, amíg nem jön a 10536 (jövő hét eleje). Így sima upgrade-del és adatvesztés nélkül el tudsz jutni a 10536-ig. A másik opciód, hogy nyomsz egy HR-t most, Insidert nem rakod vissza, és majd ha jön a 10536, akkor lépsz vissza a programba.(#4520) BiP
Neked is sikerült felrakni a 10536-ot? Ha igen, tényleg mennie kéne (bár nem a Wifi megosztásnak, mert olyan nincs, hanem a mobilnet megosztásnak Wifin keresztül).
-
confuser
senior tag
Nem! A 10536.1004 menni fog direktben bármelyik buildről vagy akár 8.1-ről 1 lépcsőben, kivéve azokat, akiknek most sikerült elkapniuk a 10536.1003-at. Nekik vissza kell flashelni a 8.1-et, utána mehetnek egyből 10536.1004-re.
Csak a 10512-nél kellett 2 lépcsőben, a 10166-on keresztül telepíteni.
-
confuser
senior tag
Ahogy olvasgattam Gabe tweetjeit, most mindenképp olyan buildet akarnak kinyomni, ami mehet a slow ringbe is. Az 512-esnek ugye már kiadáskor lehetett tudni, hogy nem lesz belőle slow ring build.
Ettől függetlenül azért gáz, hogy az általuk "more frequent fast ring builds" is 3+ hetet jelent, még akkor is, ha a fentiek miatt tartanak vissza buildeket.
-
confuser
senior tag
válasz
ZavaBalazs #4075 üzenetére
Szerintem nem jön.
It's still the last day for me for 9 more minutes, but in 10mins I'll say "no new builds today"
-
confuser
senior tag
Éreztem hogy rosszul fogalmazok, pont az ellenkezőjét akartam írni, vagyis hogy sokféle módon kommunikálnak a különböző alkomponensek (vagy akár appok) egy főbb komponenssel, nem pedig sablonszerűen. A példa lehet hogy nem a legideálisabb, de azért az értesítési központ is többfelé kell/kéne "figyeljen".
-
confuser
senior tag
-
confuser
senior tag
It's ok, de mi van, ha pl. te az értesítő központot kapod meg "kisprojektnek", ami szinte mindennel összefügg, kiscsillió különféle módon, nem csak sablanoson használja sok-sok app, de ugyanazon a módon. Vagy teszem azt megkapod a billentyűzetet, aminek megintcsak alkalmazkodnia kell a különféle szituációkhoz. Bedobsz egy újítást vagy optimalizálást, és nem is gondolnád, hogy Józsi fingós appja beszarik tőle.
Nyilván épp ezért belülről kifelé kell dolgozni, tehát előbb a core dolgokat kell fejleszteni, stabilizálni, véglegesíteni, de itt a W10M-nál 1000 külön szálon indultak el, belülről, kívülről, oldalról, szemből, mindenhonnan. Hogy tud ez beérni? Mindenki fejleszt, javítja az egymás által generált bugot meg bepanaszolja a szomszédot, hogy miatta szar a saját projektje, aztán mindenki szorít otthon a bilin, hogy a végén valami stabilszerű valami legyen az eredmény?
-
confuser
senior tag
Amúgy engem is érdekel a téma, de különösen az a része, hogy egy ilyen nagyobb csapat hogy tud együtt dolgozni szoftverfejlesztésben? Nem "akadnak" bele egymásba? X programozó lefejleszt valamit, belenyúl az Y ember által írt akármi másba, ami összefügg az X tevékenységgel, és elindul a fejetlenség? Hogy verzionálnak így? Különösen ez a komponenshierarchia, aminek a folyamatos fejlesztését nehezen tudom elképzeni.
A magányos farkas programozóknál teljesen tiszta, hogyan dolgoznak, sőt azt kis amatőr szinten én is űztem régen, meg még mindig kacérkodok a gondolatával, de csapatban lövésem sincs, hogy lehet ezt szervezetten, rendezetten, kultúráltan csinálni...
-
confuser
senior tag
válasz
ToniSoprano #3652 üzenetére
1. Úgy látom a többiek félreértették a kérdést (de az is lehet, hogy én vagyok helikopter). Az alkalmazásváltó animáció WP8-hoz képest változik W10M-en, olyan iOS szerű zoom-in zoom-out lesz.
2. Olvastam hasonlóról (Start key wakes up the screen), de szerintem ez inkább csak a bekapcsológombot váltja ki, a felhúzandó lockscreent nem. Na meg persze az sem garantált, hogy ez be lesz építve rendesen a rendszerbe, csak ezek szerint van rá a registry-ben kulcs.
A másik két kérdéshez újat nem tudok hozzátenni, a többiek mindent elmondtak amiről tudok.
-
confuser
senior tag
-
confuser
senior tag
Én sem a megbízhatósága miatt olvasom, nem a "saját cikkeik" miatt. De ezek, amiket linkeltem, megbízható forrásokból vannak (a korábbi infók ezekből a forrásokból igaznak bizonyultak).
Olvasok rosszabb oldalt is (nokiapoweruser), de nincs ezekkel semmi baj, tudni kell őket a helyükön kezelni. W(P)Central-ra azért sokminden nem kerül ki, de ők meg ugye a hitelességre mennek, ezt is meg lehet érteni.
-
confuser
senior tag
válasz
ZavaBalazs #2408 üzenetére
Vissza is vették a hangerőbeállító részt a jelenlegihez hasonló 30%-ra a 10151-es Build-ben
-
confuser
senior tag
Hát ilyen finomhangolások miatt én nem harapok (még). Az applista kezdőbetűi szebbek így, de én azért a kis csempékhez képest középre igazítanám. Az állapotsorban pedig természetesen ki kell majd javítaniuk az ikonok pozícióit, hogy egymáshoz képest arányosak legyenek, és szintén középre igazítva (függőlegesen az állapotsor magasságában).
-
confuser
senior tag
Böngésző címsor visszakerült alulra, plusz egy-két új funkció. Nekem a kinézettel nincs nagy problémám, de az, hogy két gizda csúszka kitegye a képernyő 40-50%-át, még az új iránynak is ellentmondónak tűnik (a jelenlegi kb. 30%-ot is sokallom).
-
confuser
senior tag
-
confuser
senior tag
válasz
tomboy0013 #1659 üzenetére
Aki nem tudja/érti, mit jelent a feljesztés alatt álló szoftver (nem egyenlő a bétával, nagyon nem!), az ne használja.
-
confuser
senior tag
Én értem, hogy így akarják az embereket megkülönböztetni minden mástól, de úgy néz ki a usereknek nem tetszik a négyzet mellett a kör. Javaslat: legyen háromszög, élére állított négyzet, rombusz, paralelogramma vagy hatszög (az ötszög foglalt a Pentagonnak, az azért maradt ki
)
-
confuser
senior tag
válasz
Milestone2 #1336 üzenetére
Akkor is feloldható a kijelző, ha feldugod töltőre a telefont.
-
confuser
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple MacBook
- Fotók, videók mobillal
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Ingatlanos topic!
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest