- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
na jó, ez mi?!
itthon üldögélek délelőtt, telefon bekapcsolva, wifi on, mobilnet off, elvan magában az asztalon. délután kilépek az utcára, wifi off, mobilnet on, egyszerre kapok 4 telefonszámról hívásértesítő smst (plusz az egyikről egy simát), 9-12 közti időpontokkal. szerencsére egyik sem volt vészhelyzet sürgősségű, de mind munkával kapcsolatos volt, és elég cink volt.egy ilyen stiklid van hátra, w10, és költözök vissza...
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Plazmacucci #10332 üzenetére
nekem is szenved folyton a feltöltéssel, rendszeresen noszogatnom kell. általában egy automatikus feltöltés ki-be kapcsolás megoldja, de hát ez így is szégyen.
nagyon érik a 8.1-re vissza... -
ZavaBalazs
őstag
válasz
Plazmacucci #10148 üzenetére
nálam tuti simán messenger a neve, ennyiszer nem téveszthette el a telefon.
egyébként ez a hsz se született meg könnyen, a screenshotot feltöltöttem telefonról egy imgur appal (grin), onnan vágólapra tettem a linkjét, hogy be tudjam illeszteni a telefonon megírt hozzászólásba... igen ám, de az edge máshogy gondolta, a beillesztés ikon ki volt szürkítve. máshova (pl outlook) be tudtam illeszteni vágólapról, tehát nem a másolással, hanem az edge-dzsel volt a baj. (feedback ment)
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
ZavaBalazs #10136 üzenetére
na jó, akkor ne adjatok linket a messenger bétához.
azért azt légyszi lessétek már meg nekem, hogy az is 11.0.1 verziószámú-e.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Plazmacucci #10134 üzenetére
tudtommal nem az. miért, nálad béta?
dobj már hozzá egy linket, légyszi.
-
ZavaBalazs
őstag
onedrive csak nálam ilyen tetűlassú? szegénykém tegnap este óta próbál feltölteni egy 400 megás videót, még mindig nem sikerült neki. pedig még csak nem is volt messze a routertől...
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
gyurkikrisz #10116 üzenetére
az maximum hozni fogja
de igen, én is olvastam valahol egy listában (lehet pont ide volt linkelve, passz)
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
confuser #10096 üzenetére
vagy a minden csempe kötelezően átlátszó, ezt továbbvinném, minden apphoz legyen kötelezően átlátszó és saját színű csempe, addig nem is kerülhet a storeba, amíg ez nincs, és a start menü személyre szabásánál lehessen állítani, hogy melyiket szeretnéd.
szerintem a 2*2-es taskváltó jó, bár ha az 1*1 esetében gyorsabban lapozódna, azzal se lenne baj. az interaktív csempe, okosabb action center, store változtatások jók. -
ZavaBalazs
őstag
válasz
zsoltzsolt #10001 üzenetére
ja, csak annak szólt a "
", hogy az elmúlt nap többen is panaszkodtunk a data sense trágya állapotára.
amúgy most nézem, az lett a 10000. hsz, azt hiszem illik a topichoz. -
ZavaBalazs
őstag
válasz
zsoltzsolt #9998 üzenetére
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
#97246720 #9960 üzenetére
hát nekem nem. ugyanaz volt, mint amit a kolléga leírt fentebb, trükközni kellett, hogy egyáltalán a ciklus első napját be tudjam állítani. a fogyasztással kapcsolatos adat nem frissült a csempén, csak ha beléptem az "appba", akkor ugrott az elhasznált adatmennyiség az aktuális értékre, DE a hátralevő adat értéke nem frissült, csak ha megint beállítottam a havi limitet (amihez megint trükközni kellett, természetesen), esetleg akkor is frissült, ha megnéztem az apponként használt adatmennyiséget, de magától semmiképp.
8.1-en ez hogy nézett ki? egyszer beállítottam, hogy havi 1 giga, 7-én reset, onnantól az aktuális érték ott volt a csempén, szépen frissült, csak ránéztem és tudtam, mi a szitu. nem kellett folyamat reszelni, hogy valami félig jó értéket kicsaljak belőle...
-
ZavaBalazs
őstag
@GabeAul
Sorry #WindowsInsiders for confusion on the new update for W10 Mobile today
During publishing of the .63 update we detected a potential issue with staging on deployment servers
Since we were partially staged, some people were able to detect the update
We paused the update to investigate, and ensure that everything was 100% ready
We’re now resuming the update and it will roll out to #WindowsInsiders in the Fast ring today -
ZavaBalazs
őstag
válasz
Partyface007 #9917 üzenetére
így van, ha nagyon akarom pl kikeresem fájlkezelőből a highres képet.
arról nem is beszélve, hogy a gmail 25 MB fölött hisztizik, hogy túl nagy a csomag, és nem küldi el, így max 3 képet tudnék egy mailben elküldeni. erről jut eszembe, ezzel asztali win10-en is volt problémám, ERRE van valakinek ötlete?Gusztáv: bár így is kicsit szöszölni kell vele, azért nem rossz. köszi, kipróbálom! ha működik, akkor még mindig jobb, mint az elülső kamerával szüttyögni.
3-4 MB? 930-on ez inkább 7-8...kb 15-20* annyi, mint a 8.1 posta által tömörített verzió.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
tomboy0013 #9910 üzenetére
engem a képek mailben küldése pont zavar, most már ha csak valami kis hülyeséget (aminél csak a tartalom, nem a csillió pixel és a tömörítetlen képminőség a lényeg) akarok mobilneten elküldeni, akkor nincs rá kényelmes egyszerű megoldás, 8.1-en viszont így volt alap, és amellett könnyen megoldottam a jó minőségű képek küldését is (bár általában amikor a minőség is számított, akkor sokat küldtem egyszerre, azt meg már inkább PC-n, onedriveból intéztem)
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Partyface007 #9859 üzenetére
nyilván nem írták még át a PR sablont, de ez benne a poén
-
ZavaBalazs
őstag
biztonsági mentést visszaállítva meg tudtam tartani a 8.1-es lime színt, viszont nulláról belakva nincs ilyen opció a színek között, valamiért kimaradt, cserébe egy csomó színből van minimális eltéréssel 3-4-5 kvázi ugyanolyan. wtf?
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Partyface007 #9849 üzenetére
nem, épp ez a vicc, hogy idén.
-
ZavaBalazs
őstag
na, WP fb csoportban az egyik srácnak megaszondták, idén már nem jön ki.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
batai15 #9663 üzenetére
azt biztos, hogy a 930 kijelzője zabál, mint állat, nálam is 80% körül mozog az érték. más telefonoknál ez hogy alakul?
amúgy igen, pár menü még butább is lett, mint a 8.1-es verzió, pl a data senseben tök jó volt, hogy volt egy hátralevő napok csík is az elhasznált adat csík alatt, úgy ránézésre is láttad, hogy jól állsz-e adatforgalmilag, vagy kezdhetsz spórolni, hogy kihúzzad hó végéig. most meg számolgathatsz, hogy "izé, 379 mega van hátra, meg 14 nap, az annyit tesz hogy naponta, uhh, hány mega is? 37-ben megvan kétszer, marad 9, 99-ben talán hétszer, várjámá, 7*10 az 70, plusz 7*4 az 28, ja, épp megvan, na akkor napi 27 megát szabad használni", ugye mennyivel egyszerűbb így, mint két progress barral?
(igen, írtam már róla feedbacket)egyébként nekem fosul frissül a data sense, csak akkor frissíti a hátralevő értéket, ha újra beállítom a havi ciklus adatait (ahol mellesleg 8-ára kell beállítani a reset dátumot, hogy 7-én reseteljen
), de talán az is elég neki, ha az app használat menübe bemászok, nem tudom. mindenesetre nem frissül magától a(z amúgy bénán kinéző) csempe, nem úgy, mint 8.1-en. remélem azért a hivatalos kiadás, frissített firmware megoldja majd ezt is...
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
gretzky77 #9606 üzenetére
nekem úgy rémlik, hogy amikor az aréna mediamarktba elmentem megtapogatni, ott a lumia pult mellett álló kiküldött MS-os hölgy azt mondta, hogy neki a napi használatban az egyetlen zavaró dolog az volt, hogy a 950-ből kihagyták a rádiót. nem lehet, hogy arra azért nem tölti le?
vagy csak ő se értett hozzá? abszolút nem tartom kizártnak. -
ZavaBalazs
őstag
nem az a bajom, hogy rosszul jeleníti meg, hanem konkrétan nem jeleníti meg. megnéztem, a core player lát 97 előadót, 159 albumot, a groove meg 13 előadót, 40 albumot. korábban már látta az összes zenémet, de amióta HR, friss belakás történt, ennyit vesz észre. egyszer már letöröltem mindent, hátha valami félrement a felmásoláskor, és újra áthúztam gépről a zenéket, de ugyanaz...
-
ZavaBalazs
őstag
groove music b*szik felismerni az összes telefonon levő zenét, csak egy töredékét érem el rajta keresztül. leszedtem a core playert, az gond nélkül felismerte a ~1000 számot, tehát nem azzal van a baj. ötlet, hogy hogy lehet rávenni a groove-ot a szinkronizálásra?...
-
ZavaBalazs
őstag
na, a data sense is röhej egyelőre. csak akkor frissül, ha már addig beások, hogy szerkesztem a havi limitet, a havi ciklus első napját csak trükközve lehet beállítani (nekem a hetet mindig átírja hatra, csak akkor tudom 7-re beállítani, ha nyolcnak írom be...
), és nagyon lemarad a hivatalostól, már harmadjára zárkóztatom fel a voda mért adatához, míg a 8.1-en rá se kellett néznem, mert mindent csinált hibátlanul. legutóbbi hülyesége az, hogy délutánhoz képest hirtelen 20 megával többem lett, ezt úgy érte el, hogy a facebook fogyasztása egyszerűen csak eltűnt a listából.
még egy HR, tiszta belakást kap a rendszer, ha akkor is vannak ilyen nyűgök, akkor köszi, viszlát, térjünk erre vissza tavasszal. -
ZavaBalazs
őstag
na volt HR, biztonsági mentés vissza, de még mindig újraindulgat, amikor a szövegjavaslatokat használom. tisztán, nulláról belakva működne, megéri vesződni vele? SMS-ek és ilyesmik lejönnek simán outlook szinkronizációval, ha nem mentést állítok vissza?
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
ZavaBalazs #9052 üzenetére
Lopikulat javult meg, de hat mit is vartam. Egy HRt meg kap, aztan ha nem javul meg, kukazom a 10-et.
-
ZavaBalazs
őstag
gyanúsan gyorsan merült a mobilnetem, benéztem a használatba, a fb beta minimál használat mellett (benéztem mondjuk 4-5-ször kb 10 post erejéig) elvitt 100 megát. wtf? másnak is ilyen?
-
ZavaBalazs
őstag
frissítés óta visszaraktam a szövegjavaslatokat, és még nem indult újra azóta, kopp-kopp.
nálam is borzalom a 930 üzemidő, 2 órás úton, amikor kb 20 percet képernyő nélkül csak zene ment, amúgy meg nagyrészt böngészés, minimál részt fotózás, kb 60-65% ment le...
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Plazmacucci #8770 üzenetére
na igen, azt ismerem.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
ZavaBalazs #8765 üzenetére
picit elböktem a szerkesztést, akartam egy kis ON-t is hozzátenni: én a timeme tile-t használom, elsősorban nagy óra csempének, de a sarkában jelez akkut is. sajnos ez se rendesen frissülős, hanem teszem azt negyed óránként fut a valós érték után. gondolom nem ilyen kéne, hanem mindig up to date, mi?
-
-
ZavaBalazs
őstag
ha most csinálsz egy biztonsági mentést, és 8.1-en visszaállítod, akkor megmarad a magyar WF, úgyhogy ha csak ez kell belőle, akkor nosza.
groove is jó arc, songs listából kiválasztok egy D kezdőbetűs számot, utána ugye berakja a többit shuffle módban... aha, kizárólag a C, D, E, F kezdőbetűseket.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
gretzky77 #8687 üzenetére
be vannak, de
1, ha ez kell hozzá, inkább megy vissza a 8.1,
2, igazából nem random módon fogja magát, és újraindul, hanem próbálnék belépni egy appba, ott csúnyán beakad valami, rányomok még 1-2-szer a csempére, és már rezeg is, meg villan a nokia felirat. csak úgy spontán még nem csinálta. -
ZavaBalazs
őstag
na kicsit bohóckodott ma a telefonom, kapott egy HR-t, akkor már miért ne menjen rá fel a win 10 is... data senset viszont nem találtam. win10-en nem létezik, vagy esetleg más a neve?
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
tomboy0013 #8409 üzenetére
fullosnak ott volt a onedrive eddig is, de ezek szerint tömörítettre most nincs megoldás.
azért a 4-5 megás képek, talán te is belátod, hogy nem éppen mobilnet-barátok, míg a párszáz kB képek igen. -
ZavaBalazs
őstag
válasz
szabadicsjoe #8280 üzenetére
Szuper, ennél csak úgy 30 ezerrel olcsóbb, amit linkeltem, és még van hozzá kb 45 ezernyi ajándék dokkoló meg hátlap is.
-
ZavaBalazs
őstag
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Pinyo16689 #8179 üzenetére
szerintem Bobtail ilyen téren nem mérvadó.
ő a szarból is tud várat, szóval...
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
mmaattee90 #8151 üzenetére
lehet az usb csatlakozónak lett elege az életből, és közben a telefon is csutkára lemerült. vezeték nélküli töltő nincs a közelben?
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Plazmacucci #8121 üzenetére
ráadásul angolul?!
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
appleGjuice #8113 üzenetére
távirányítással fagyasztják mindenkinek, hogy álljatok vissza 8.1-re, mert mindjárt RTM.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
tomboy0013 #7949 üzenetére
jelentem, asztali 586-on nem jó.
bár nem tudom ezzel mennyire vagy előrébb. -
ZavaBalazs
őstag
nem tudom hova tegyem, szóval ide jön: 950 (XL) mozo speckó hátlap unboxing
na még ez a prémium fémkeretes hátlap se lett fém, műanyag a keret, csak "festve" van fémesre. tömegközlekedésen szoktam mosolyogni azokon a kétpálcikás kinézetű samsungokon, amikről pattogzik le a csillogós "fém" festés, és villan ki alóla a natúr műanyag minden sarkon, ennek is kb ilyen jövőt jósolok. -
ZavaBalazs
őstag
válasz
gabancs #7584 üzenetére
ne értetlenkedj már
a szutyok kijelzőt az olcsó laptophoz írtam, amikor legutóbb néztem, akkor kb 250 körül az IPS kijelzős asus N szériával kezdődött a jó kijelző, bár mintha már lenne 200 körül dell inspiron is IPS-sel.
szerintem tök világosan leírtam, hogy én tudnám hasznosítani, mert minimális ráfordítással (1 db hdmi-s monitor, 1 displaydock, bár ezt van ahol ajándékba adják (pl telekom), szóval lehet nem is lenne költség) otthonra tudnék hozzá varázsolni egy dokkolót, amin keresztül azokat az alap dolgokat csinálnám, amiket amúgy telefonon is, meg még egyéb alap dolgokat, amiket telefonon a kijelző mérete miatt nem, de legalábbis bajosan (böngészés, fb, chatelés, hírolvasás, sorozat/filmnézés). SD kártyát kezel a telefon, fel tudom tölteni tartalommal, meg mintha lenne
torreizé, virágbolt app is WP 8.1-en, szóval az utánpótlás sem reménytelen.szóval ehhez a minimál felhasználáshoz nem feltétlen kell nekem 1 tera hdd, 8 gb ram, de még csak fullos windows és fullos office sem, nemde? ha meg mégis csinálnék olyat, amihez kell, akkor viszem magammal a laptopomat, amiben ezek megvannak (jó, a 1 tb hdd nem, csak 500+240 ssd van benne), néha csak kibírnám akkor is, ha amúgy mindenféle táska nélkül rohangásznék haza.
tessék, leírtam egy teljesen valid felhasználási módját a continuumos lumiának, innentől engem te nem győzöl meg arról, hogy parasztvakítás, maximum a telefon győzne meg, ha rohadtul nem működne.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
gabancs #7578 üzenetére
Persze, 160-(640 ára) pénzért szutykot kapok, nulla speccel, nulla minőséggel, hányás kijelzővel. Arról nem is beszélve, hogy most is 930-am van, nem 630-am (ezt most nem azért mondom, hogy felvágjak, csak ténymegállapítás) szóval esetemben ez az alap kiindulás, hogy a 950 már megvan. Ehhez tényleg csak egy displaydockot, meg egy monitort kell venni, nem egy full (szar) laptopot, és otthon netezni, faszbukozni, sorozatot/filmet nézni pont jó is lesz. Nyilván a far cryhoz és társaihoz már minimum a notim kellene, de hát bumm, majd otthon nem játszom.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
gabancs #7574 üzenetére
én pl simán el bírom képzelni, hogy otthonra a meglevő bill + egér mellé csak egy HDMI-s 20" körüli huszonezres monitort veszek, és amikor megyek haza albérletből, nem kell a laptopot hurcolni, úgy meg már táskát se kell vinni, mert megoldom telefonból.
"Nézhetem a monitoron ugyan azt, amit a telefonon látok? Minek?"
ne haragudj a kérdésért, ez most komoly? -
ZavaBalazs
őstag
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
gretzky77 #7412 üzenetére
nem a word flowra gondoltam (azt én is vígan használom 8.1-en
) hanem az előre-hátra lapozásra a böngészőben.
na mindegy, max majd használok 10-en is UC-t amíg ezt meg nem kapja az edge.ezen a builden már gondolkodom én is, elvégre ez lesz az RTM...
(savoo: én kivárok, hátha szeptemberig elfogynak a 930 pótalkatrészek...
)
-
ZavaBalazs
őstag
gondolom az edgeben még mindig nincs swipe? biztos említették volna...
savoo: ráadásul elég pöpec áron, display dockkal együtt is megáll 170 alatt. persze gondolom t függő, de hát na...
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
temagad.aho #7356 üzenetére
bocs, igen, rossz helyre került a "HR-t nyomsz".
szóval 581 HR esetén cinkes, nem 586.
-
ZavaBalazs
őstag
a known issuesban, ugye az első dolog amit elolvasol, mielőtt telepítesz bármit is.
Boonen: valamit baszakodott az előző build a fájlrendszerrel, ami nem ütközött ki benne, mint probléma, de a következő buildben már kijön, végtelen ujraindulós ciklusba lép a telefon, ha az 586 telepítés után HR-t nyomsz. megoldás: 581-en biztonsági mentés, upgrade, gombkombós alaphelyzetbe állítás, vagy recovery tool, és 8.1-ről frissítés.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Plazmacucci #7301 üzenetére
februárban a 930 frissítéssel, és az értesítő leddel egyszerre.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
mmaattee90 #7278 üzenetére
passz.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
tomboy0013 #7183 üzenetére
előlapon van, és tud villogni ha történik valami. mi kell még?
nem lehet nem is véletlen, hogy pont az az egy telefon kapott beépített értesítési ledet, amelyik már elég magas szériába tartozik, de nincs fizikai gombsora...
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
tomboy0013 #7176 üzenetére
Az összes olyan készülék, aminek a fizikai gombjai háttérvilágítottak.
-
ZavaBalazs
őstag
ezt most a maradék tárhely szűkössége miatt mondod (tehát azért, mert az 5 giga pityputy betelik), vagy konkrétan kiszedik a funkciót?
csak azért kérdezem, mert szerintem sokunknak van ilyen-olyan extrája (bing rewards +100 giga, valami hűségakció +100 giga, stb...), de o365-je nem.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
confuser #7089 üzenetére
na akkor szólhat a theme song!
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
confuser #7082 üzenetére
ja, hogy meglegyen a háttér is, nov 12-es forrás
de szerintem ez a gyártóknak/szolgáltatóknak való kiadást jelenti, nem a végleges első hullámos frissítést, mondjuk attól még insiderben sanszos, hogy megkapja a fast ring. -
ZavaBalazs
őstag
válasz
gyurkikrisz #7009 üzenetére
hát azért az edgen elég nehéz megszokni, hogy nincs swipe, remélem az RTM-re váróknak majd nem is kell ezt a hiányt megszoknia.
korcsillio: próbáld ki az UC browsert, gondolom működik 10-en is. ha nem, akkor bocsi, nincs nálam már w10-es telefon, csak vaktában javaslom.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest