- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
fps8
senior tag
Üdvözlet kedves fórumozók!
Évek óta nem jártam erre, de most ismét belefutottam egy témába, amire egymagam nem tudok választ találni. Sok angol nyelvű anyagot végigböngésztem a siker reményében, de semmi kézzelfogható megoldásra nem leltem, így gondoltam, megkérdezlek titeket, furfangos magyar elmével ellátott arcokatStreamelni próbálok egy dedikált hdmi rögzítőkártyán keresztül, ami sokszorosan leszívatja a dual-monitor beállításomat. A lényeg, hogy össze szeretném hozni azt, hogy a másodlagos screen-en mehessen bármelyik full-screen app (amire több béta megoldás is van ugyan, de egyik sem felel meg az igényeimnek), míg az ikonokkal és kezelőfelületekkel ellátott, érintőpaneles fő képernyőt afféle interaktív-vizuális panelként szeretném használni.
Néhány alkalmazás ugyan enged képernyőt váltani a menüben (bár tudnám, hogy csinálják...), de a legtöbb sajnos nem rendelkezik ezzel a funkcióval. A másik problémám pedig, hogy amikor megérintem a fő kijelzőm felületét, a másodlagos monitoron futtatott teljesképernyős alkalmazásomat lerakja tálcára, ami szintén egy nemkívánatos történés.
Szerintetek van rá mód, hogy ezt az esetemben rettentően idegesítő auto-tálca üzemmódok kikapcsoljam, és hogy a teljesképernyős alkalmazások kivetítését windows-on belül a secondary monitorra cseréljem? (Ez utóbbira azért van szükség, mert nem szeretném, hogy a privát infóval teli primary monitorról menjen a stream... gondolom, ez érthető.)Ja, és igen, mielőtt valaki időt pazarolna rá: tudok róla, hogy el lehet tűntetni (vagy át lehet rakni) a tálcát és ikonokat a főképernyőről, viszont az elgato kártya miatt minden indításnál 3x rendezi át a monitorkiosztást fixálás előtt, és ez általában szanaszét cseszi az ikonok és tálca pozícióját. Sőt, ugyanezt akkor is megteszi, ha szimplán csak elindítom az elgato game capture vagy hd capture appokat... Egyszerűen nem tudok azonosulni a gondolattal, hogy feleslegesen vettem meg egy 150 dolláros dedikált kártyát.
Köszöntem a figyelmet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Revolut
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hálózati / IP kamera
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)