- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
Le(s)lie
csendes tag
Még annyi maradt ki, hogy a másik rendszergazdai jogosultságú felhasználóként sem megy a dolog.:(:(:(
-
Le(s)lie
csendes tag
Adott a következő probléma:
- Windows 2000 Server változatot futtató gép. A felhasználó (én) Rendszergazdaként van bejelentkezve.
- Rendszergazda néven tagja vagyok a Rendszergazdai csoportnak.
- Ezen kívül van egy másik felhasználó is akinek ugyancsak rendszergazdai jogosultsága van az egész gépre, az ugyancsak tagja a rendszergazdai csoportnak.
Egy új eszközt szertnék feltelepíteni (modemet) és amikor rákattintok a megfelelő helyen a hozzáadás gombra akkor a következő üzenetet kapom:
''Nincs megfelelő biztonségi joga eszközök telepítéséhez és eltávolításához a számítógépen. Keresse mega rendszergazdát, vagy jelentkezzen ki és jelentkezzen be újra rendszergazdaként.'':[
A gép egyébként tagja egy NOVELL hálózatnak, már úgy is próbáltam, hogy a hálókábelt levéve újraindítottam, de így is ugyanez van.:O:O:O
Valakiiii!!!
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest