- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
Male
nagyúr
A Sysinternals féle NTFS for Windows 98 a legjobb. Ugyan nem ingyenes, de tökéletesen működik, én évek óta használom. A WinXP/Win2000 filejai közül kell neki egy pár, amit nyilván nem tartalmazhat (MS tulajdon), viszont így az eredeti NTFS drivereket használja, nem valami mások által készítettet (ami kitudja mennyire megbízható/kompatibilis lenne -> a MS nem adja ki az NTFS dokumentációját, szóval elég nehéz hozzá rendes drivert írni). Ha ezt felrakod, akkor minden program (azért a Defrag, Speeddisk, stb nem) kezelni tudja majd az NTFS partíciókat is.
-
csizs
aktív tag
valaki tud még ilyen progiket, mert eléggé gázok amiket adtak ill találtam, vagy hogy kell ezt használni?
-
csizs
aktív tag
bocsi
én meg akarom venni, de kipróbálás után. nem akartam warezolni. -
csizs
aktív tag
kódot kérek
-
csizs
aktív tag
na végre valaki.Köszi.ez teljesen ingyenes, vagy van hozzá kód?
-
moonman
titán
[L]http://www.sysinternals.com/ntw2k/freeware/ntfswin98.shtml[/L]
-
csizs
aktív tag
http://www.origo.hu/szoftverbazis/letolt.html?size=1899520&filename=Paragon%20NTFS%20for%209x&letoltes=seged+rendszer+pntfs_demo.exe
az origo alatt találtam egy ilyet. valaki ismeri? -
csizs
aktív tag
Sziasztok!
A problémám, hogy olyan program kell, ami olvassa és írja is az NTFS particiót, vagyis tudja kezelni Millenium alatt. Az okok kizárják a win2000-t és a Win xp-t is, de ez nagyon fontos lenne.HA tudtok progit linket is kérek és kellene hozzá kód is persze meg venném, de akkor is kipróbálnám előtte teljesen
Aktív témák
Hirdetés
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Háztartási gépek
- Rendszergazda topic
- Windows 11
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest