Aktív témák
-
csizs
aktív tag
valaki tud még ilyen progiket, mert eléggé gázok amiket adtak ill találtam, vagy hogy kell ezt használni?
-
csizs
aktív tag
bocsi
én meg akarom venni, de kipróbálás után. nem akartam warezolni. -
csizs
aktív tag
kódot kérek
-
csizs
aktív tag
na végre valaki.Köszi.ez teljesen ingyenes, vagy van hozzá kód?
-
csizs
aktív tag
http://www.origo.hu/szoftverbazis/letolt.html?size=1899520&filename=Paragon%20NTFS%20for%209x&letoltes=seged+rendszer+pntfs_demo.exe
az origo alatt találtam egy ilyet. valaki ismeri? -
csizs
aktív tag
Sziasztok!
A problémám, hogy olyan program kell, ami olvassa és írja is az NTFS particiót, vagyis tudja kezelni Millenium alatt. Az okok kizárják a win2000-t és a Win xp-t is, de ez nagyon fontos lenne.HA tudtok progit linket is kérek és kellene hozzá kód is persze meg venném, de akkor is kipróbálnám előtte teljesen
Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Milyen légkondit a lakásba?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Házimozi belépő szinten
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest